čtvrtek 12. května 2016

Hlasim, ze jsme v poradku, jen bez internetu. V patek tu byla velka bourka a jeden z blesku bouchnul u nas v ulici. Vyhodilo to internet naseho operatora, nefunguje to nikde. Dnes prijeli vyzvednout box a pry o vikendu by to meli opravit. Toz doufam, doufam. Tak akorat nakukuju na fb na telefonu, ale jelikoz jsem absolutne neschopna, co se novych technologii tyce, neumim si nainstalovat messenger a nemuzu si tudiz precist ani pripadne zpravy... Toz tak se veci maji.
Jinak minuly tyden bylo krasne a my byli stale venku. Toz mame spoustu fotek, snad je sem postupne dodam. Dnes jsme byli s Inuskou u doktora, dostala ockovani, vazi ctyri a pul kila a meri 55 cm.














úterý 3. května 2016

Dnes sla Didduska na poniky. Neobeslo se to bez srdceryvnych scen a krokodylich slz, musela si totiz obleknout prislusne obleceni a tenisky. Koupila jsem ji takove ruzove lakovane strevicky, sama si je vybrala, aby mela k sukni. Nic jineho od te dobry nenosi, ke vsemu a uz jsou cele odrene... A porad musi mit svou bundu s kapuci, a zacina byt teplo. Uz jsem s ni byla v jednom obchode, kde meli pekne kytickovane ksiltovky, ani si ji nechtela zkusit. Zkusim ji jeste zavest do haemka, tam maji pekne klouboucky a treba by ji zaujaly i slunecni bryle. Jde o to, ze kapuce ji slouzi jako "blok" pred okolim, takze to musim necim nahradit. Jenze zatim nic nevzala na milost...
Dnes je tak krasne, Vuthe jde na skate a ja na spacir s kocarkem. Musim se hybat, bych shodila tu prisernou pneumatiku, co mi zustala kolem bricha. :D Nevejdu se vubec do zadneho obleceni a nosit tehotenske kalhoty me depta.
A zde jeste Vutheho dubnove fotky, a pak uz budeme tak nejak "v pritomnosti". :)









pondělí 2. května 2016

Bohuzel zatim nestiham psat, co delame kazdy den, jako driv. Ale alespon doplnim fotky, jeste dubnove ode me. Mame se dobre, hodne se prochazime, neb uz se otepluje a casto sviti slunicko.