sobota 29. října 2016

Ve ctvrtek mel Vuthe autoskolu, zavezl ho Vutana a ja ho pak s holkama vyzvedla a jeli jsme do Decathlonu koupit Diddus boty. Na vylete totiz mela jen tenisky, ktere ji klouzaly a jeste byly promocene. Botky jsme uspesne vybrali, v te same ulicce meli i zimni bundy, Diddus videla jednu syte ruzovou s kapuci a nutne si ji musela oblect. Tak si ji nakonec odesla domu, lonska uz ji je mala, tak si aspon vybrala sama a je spokojena. Jen ji budu muset schovat, jinak ji bude chtit nosit uz ted. Vcera nebylo nic moc pocasi, byli jsme cely den doma. Jen ja jsem vybehla, po case. Koupila jsem si totiz v Decathlonu behaci vrsek na zimu, tak jsem ho musela ozkouset. :D A tak se mi bezelo, ze jsem dala okolo osmi kilometru. Coz ovsem odnesla ma kolena, asi starnu. Doufam, ze to co nejdrive prejde a ja budu moci zase vybehnout, neb energii ted mam. Dnes je zase sedivo, ale chceme se vydat do lesa. Kdyz vidim, co roste v Cechach, rikam si ze treba tady taky neco najdeme.

A zde fotky z naseho stredecniho vyletu:
















čtvrtek 27. října 2016

Prazdniny jsou v plnem proudu! V utery jsme byli na prochazce v parku a vcera i s rodici na vylete v Normandskem Svycarsku. Miluji podzim a letos jsem se tu konecne dopatrala i peknych podzimnich barev! Vcera na tom vylete se mi moc libilo, trochu mi to pripominalo ceskou krajinu a hlavne ta podzimni atmosfera, to je nadhera. Takze fotek mame habadej, no tri fotografove na vyletech a pak to vybirej! :D Takze zde prvni varka z uterniho parku:

- ode me









- od Vuthého







- od Vutany

















neděle 23. října 2016

Nestihaaaaam. Vcera jsme meli doma vecirek, dnes navstevu, pak rodice a jeste prijel strycek Vutana. Tak alespon par fotek z tohoto tydne, a jako bonus pro zvedave fotka baracku zvenku. :)











středa 19. října 2016

Didduska ma prazdniny! Ode dneska. Tak to tady je kazde dva mesice, dva tydny v rijnu, dva tydny na Vanoce, dva tydny v unoru, dva tydny v dubnu. No a pak klasicke dva mesice v lete.
Dnes jsem jela dopoledne s Diddus na mensi nakup, bychom si mohli vyrobit k obedu jarni zavitky. Odpoledne jsme se byly projit na plazi, foukal hrozny vitr, tak i Diddus uznala, ze tam asi dlouho nepobudeme. Vuthe se vrnhul na hloubkovy uklid kuchyne (muj napad, ja mam napady a on to chudak oddre, po kom to tak asi mam?! ;) ), neee, taky jsem prilozila ruku k dilu.
Ja jsem dnes fotila, ale ani jsem to jeste nestahla, nejak ten den moc rychle utika. Jeste mam v lednici testo na susenky... Ale stahli jsme Vutheho vtipne fotky, co dnes nafotil. :)
Zkousela jsem dat Inusce domaci jablecnou presnidavku a pak banan, ani jedno nechtela. Hrozne se sklebila a druhou lzicku nevzala do ust. Proste ji chutna jen zelenina a maso.
Zitra musime byt v devet rano u psychiatricky, Tak ji budeme vypravet o tom, jak je Didduska jak zasekla gramofonova deska. Dneska se ji to stalo asi dvakrat, porad si opakuje, co slysi ve skolce, pak se zasekne na jednom slove a rekne ho treba dvacekrat za sebou.