neděle 31. října 2010

O hodinu víc

To je paráda mít o hodinu navíc! Že bych ji ale nějak hodnotně využila, to se zatím říct nedá. Ovšem jen zatím!:) Mám ale v plánu takové nezáživnosti, že vážně nevím, jak se namotivovat. Je třeba vyluxovat a vytřít, alespoň kuchyň - neb jest to urgentní, ostříhat Ta-chan drápky a umýt jí klec, uklidit uschlé oblečení (ještěže nežehlím!), no našlo by se toho víc, ale tohle jest to urgentní. Chjo, domácí práce vážně nemusím. Jen vařit mě baví. Včéra však vařil Nordahl a já se dívala v tele na výměnu manželek. (Dívání se na televizi v zahraničí jest studiem jazyka, heč!:) Jedna z nich byla totální maniak na úklid, byla úplně posedlá a šílená. Luxovala každý den. A k tomu si každé ráno nanášela hodinu make-up. Ta druhá byla eko-typ, žádný make-up, úklid tak ňák, aby to fungovalo, liberální výchova, no, sranda to byla:) Ta šílená, když vešla do domu té eko, se rozbrečela, že prý je to tam špinavý a nechutný. Mně to teda nepřišlo, tak nějak normál, jako u nás......:) Hehe.
Mno. Já vím, že bych měla spíš psát o výstavě, o výletě do Bretagne a o našem novém autu, to mě ale spíš odmotivuje a už pak neudělám vůbec nic. Takže teď vzhůru na věc, schválně, jak dlouho mi to zabere. Jest 17:19.

3 komentáře:

  1. ...jeste uklizis? Neblazni!!!...ja chci o vystave a novem aute a o vylete do Bretagne...a fotky!!

    OdpovědětVymazat
  2. Péťo, už si, posím tě, odpočiň! Tys to teda vzala z gruntu, to uklízení. Chapeau! Ale nic se nemá přehánět...

    OdpovědětVymazat
  3. ufffffffffffff, to bylo, ještě teď ze mě pot lije! Vzala jsem to vážně z gruntu, i takový ten zapadly hnus za sporákem a jiná překvápka. Takže teď je zas na rok pokoj a jest čas jen na samé povznášející činnosti!

    OdpovědětVymazat