úterý 6. března 2012

Steskní

Je nádherně, nebe bez mráčků, krásně modré, to se to bude dnes procházet. Nějak na mě ale padl stesk... Jak by se mi asi procházelo s kočárkem na Kavkách? Určitě krásně. A vůbec celé to české jaro, to je taková krása! Tady je to ale taky krásné, móře holt má svou specifickou moc, ale je to úplně jiný rozměr, je to těžko popsatelný, ale myslím, že všichni milovníci českého jara mi rozumí.
Tak jakej park to dneska z těch tří bude? Anebo radši přístav, když už teda tu to moře je, ať tolik netruchlím...:)
(Netruchlím jen po krajině, ale hlavně po lidech, Diddoušek bude mít za týden dva měsíce, je mi to líto, že jsme tak daleko...)

Diddoušek v modrém:


4 komentáře:

  1. Koukam, ze Didousek ma skoro na vsech fotkach otevrenou pusinku jako lapajici rybicka :-) Vypada, jakoby porad zpivala :-)) Jinac tady teda taky sviti slunko, ale je zatim mrazivo zejmena po ranu a v noci. Mejte se krasne a netesknete holky!! Posilam pusu veeeelikou! E.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hihi, je to tak, pořád lapá po potravě - je po mně! :) A jestli z ní bude zpěváček, tak to nevím, po kom to bude mít! Snažíme se užívati si prvních jarních dní - včéra pěkná procházka, dnes je ale zase šedavý mlhoň, a tak jsem vybalila první hračky a zkouším zaujmout skřítčí pozornost - a vypadá to, že to funguje! :-)
      Papa, Evič a snad brzy na viděnou!!!

      Vymazat
  2. Peto, je naaadherna! Drzte se, at chmury brzy prejdou!

    OdpovědětVymazat