čtvrtek 7. dubna 2016

Vcera byl vazne krize den. Didda neustale kricela, behala, servavala ze sebe obleceni za huronskeho rvani, jako kdyby na ni horelo, pobihala tu naha, ackoliv ma rymu a kasel, a okousanymi nehty (v tom ji nedokazu zabranit, kouse si je, kdyz je o samote) si vyrobila par peknych skrabancu na tele. Ina cely den nezamhourila oko, mozna to bylo tim, ze dostavala nepretrzite cely den od Diddus unudlene pusy. Ja byla na pokraji zhrouceni, Didduscin regres me prihani k znacnym pochybam o nasi budoucnosti. Ja vim, to se srovna, to se spravi. No doufam. Ale! Predevcirem volal jeji tata, ze by si ji rad odpoledne vzal!!! Uz jsem ani nedoufala... A tak s nim byla od peti do sedmi. Musim rict, ze byla nadsena. A pak vecer i klidnejsi a hodna. Tak jsem se mu snazila vysvetlit, ze by si ji mel brat pravidelne, ze ji to jednak stresuje, kdyz je to jednou za uherskej rok a navic je evidentne stastna, kdyz ho vidi. Tak pry si ji bude brat kazde pondeli a postupne znovu i na vikendy. Tak uvidime. Ale musim rict, ze i ty dve hodiny klidu byly rajskou oazou... N. vypadal dobre, dokonce kdyz ji privedl, byl u nas nahore v byte asi pul hodiny. Ze by se veci zacaly vyvijet dobrym smerem? Ted uz to budou dva roky, co nejsme spolu, toz to uz by bylo skoro nacase. ;)
Predevcirem a vcera jsem si dala pauzu od kojeni. Pro zmenu mi popraskala kuze pod bradavkami. Bolest opet ukrutna. Tak jsem cely den odstrikavala a krmili jsme malou strikackou. Vcera vecer jsem se osmelila a zkusila ji nakojit a musim rict, ze to bylo mnohem lepsi. Klepu na drevo, na celo a na vsechno, jen at uz to konecne funguje, jak ma! Ja jsem toho tolik nacetla, jak furt kojit a kojit a jak je to spatnym prisavanim a ja nevim co vsechno, ale zacinam o tom vsem mit znacne pochybnosti. Zdravy rozum mi rekl dat si pauzu a nic lepsiho jsem snad nemohla udelat. Kdyz jsem ji vcera vecer zkusila dat k prsu, cekala jsem opet hruznou rezavou bolest, a ono temer nic. No, bych to nezakrikla, uvidime dnes.
Inuska nechce spat sama v postylce. V noci, kdyz se napije, usne a jakmile ji tam polozim, je vzhuru. Nechame-li ji u sebe v posteli, spi hned. Dnes rano prisla Diddus v sedm, Vuthe sel s Inou k ni do pokoje a tam spej v Didduscine posteli doted (je deset:)). A ja tak cekam, az vstanou, protoze si chci dat kafe! Ale my ho vzdycky pijeme spolu, tak to nechci porusit. :) Ale nevim nevim, ted jsem se videla v zrcadle, me kruhy pod ocima dosahly maximalniho rozmeru a ani po trech hodinach od probuzeni nemizi. Kavy je treba.

2 komentáře: