středa 19. října 2016

Didduska ma prazdniny! Ode dneska. Tak to tady je kazde dva mesice, dva tydny v rijnu, dva tydny na Vanoce, dva tydny v unoru, dva tydny v dubnu. No a pak klasicke dva mesice v lete.
Dnes jsem jela dopoledne s Diddus na mensi nakup, bychom si mohli vyrobit k obedu jarni zavitky. Odpoledne jsme se byly projit na plazi, foukal hrozny vitr, tak i Diddus uznala, ze tam asi dlouho nepobudeme. Vuthe se vrnhul na hloubkovy uklid kuchyne (muj napad, ja mam napady a on to chudak oddre, po kom to tak asi mam?! ;) ), neee, taky jsem prilozila ruku k dilu.
Ja jsem dnes fotila, ale ani jsem to jeste nestahla, nejak ten den moc rychle utika. Jeste mam v lednici testo na susenky... Ale stahli jsme Vutheho vtipne fotky, co dnes nafotil. :)
Zkousela jsem dat Inusce domaci jablecnou presnidavku a pak banan, ani jedno nechtela. Hrozne se sklebila a druhou lzicku nevzala do ust. Proste ji chutna jen zelenina a maso.
Zitra musime byt v devet rano u psychiatricky, Tak ji budeme vypravet o tom, jak je Didduska jak zasekla gramofonova deska. Dneska se ji to stalo asi dvakrat, porad si opakuje, co slysi ve skolce, pak se zasekne na jednom slove a rekne ho treba dvacekrat za sebou.









2 komentáře:

  1. Juuu ty jsou super! Holky jsou krasny a hravy:-) Jooo vlasy, to je panecku paradni hracka!

    OdpovědětVymazat