neděle 16. října 2016

Je po osme rano. Didduska odjela do skolky, a my se chystame do mesta az v deset (Vuthe ma v 11 autoskolu a odpoledne jeste nejake vyrizovani). Nechce se mi, ale co nadelam. Moc jsem toho nenaspala, Inuska se v noci vyjimecne vzbudila, neb potrebovala prebalit, usnula jsem kolem druhe a rano ve ctvrt na osm musime vstavat. Mam budika, ale nepotrebuji, Diddus prisla v 7:12. :)
Vcera jsme byli na prochazce v mistnim lesiku, kolem viaduktu. Houby zadne, podzimni barvy zadnej zazrak, ale presto to bylo pekne, neb svitilo slunicko. Jak mne se styska po ceskych lesich a krasnem barevnem podzimu!
Prvni foto fotil Vuthe, abych taky nekde byla (je jich teda vic, ale na ostatnich vypadam jak sloni matka, mam porad sest kilo navic od porodu) a ostatni ja. Jsem hrda na tu treti se slunecnou hvezdickou, to neni jen tak, hlavne s Diddus vesici se mi pri foceni na ruku. :D














3 komentáře:

  1. Ty jsou tak krásně tajemný... Tos neviděla ted me! Slonice hadr!

    OdpovědětVymazat
  2. Nadherny fotky Peto a krasna prochazka! Slunce ja si taky vzdycky takhle na podzim uzivam, neb je toted docela vzacnost. A takhle probleskujici v lese ho mam nejradeji! Ale i ty houbicky na mechu jsou krasny a ty baracky.....radost pohledet. Vice takovych dni, vid?! A nahodou v te cerne nejsou zadny kila navic videt ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Jéé, nádherné fotky...a ten viadukt...luxus.

    OdpovědětVymazat