středa 12. října 2016

Nevim, co me to popadlo ci napadlo, chtit zrovna dnes nakouknout na muj ubohy opusteny zanechany blog. A je to presne na den pet mesicu, co jsem psala naposledy.
Slavili jsme Vutheho narozeniny, a tak jsem si rekla, ze bych sem mohla hodit nejakou tu fotku. Slavili jsme cele ctyri dny! :D V nedeli s rodinou, v pondeli byl den D, to jsme chteli jen my dva vecer dobrou vecu plus darky, jenze ouha, stravila jsem s Diddus sedm hodin na pohotovosti (kvuli zanetu mocovych cest, ma antibiotika a uz je ji mnohem lip, ale teda byla to anabaze, to je na delsi povidani...), takze byly jen darky a vecere az v utery. No a protoze jsem v nedeli nestihla vyfotit Vutheho s holkama a dortem, koupila jsem jeste jahodovou tarteletku na dnesek. Toz tak. Jinak se toho za poslednich 5 mesicu udalo spousty, treba sem postupne neco napisu. Jestli to teda jeste bude nekoho zajimat, kdyz jsem takovy lajdak. ;)
























10 komentářů:

  1. Všechno nejlepší, jsem ráda, že jste v pořádku, krásné fotky. Pište a foťte dál.Z.

    OdpovědětVymazat
  2. Všechno nejlepší, jsem ráda, že jste v pořádku, krásné fotky. Pište a foťte dál.Z.

    OdpovědětVymazat
  3. dodatecne vse nej! a at se dari vsem:-)
    pekny vecer

    OdpovědětVymazat
  4. Zdravím:)
    každý den nahlížím, jestli užžžž a dnes konečně zpráva.. Jsem ráda,že jste v pořádku.
    Moc pěkné fotky, těším se na další zprávy.
    Petra

    OdpovědětVymazat
  5. To víš, že zajímá!!! Já bych si moc přála vidět fotky baráčku... Jsem tak zvědavá, jak vlastně vypadá! ♥ Vše nejlepší V. k narozeninám!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gabi, fotky moc nemam. Krom obyvaku, ktery je videt na fotkach z narozenin, a ktery jsme tedy uklidili, kdyz byla navsteva, tak je tu bud vsude hrozny bordel, anebo nahore jeste nezarizeno... Ale to vis, vse postupne, s obyvakem uz jsme spokojeni a muzeme se pustit do dalsich mistnosti. A mohla bych to vlastne vyfotit tak, jak to je, at pak vydime ty pokroky! ;)

      Vymazat
  6. Ahoj, dodatečně přejeme vše nejlepší. Krásné fotky, nejvíc mě pobavily poslední 2 :-) Inuška oni baští a "já nic" :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Vuthe vam vsem dekuje za prani a ja za komentare!:) Asi se tedy do toho blogovani zase pustim...

    OdpovědětVymazat
  8. To vis ze nas to zajima!!! Jen pis a fot ty "lajdaku" :-)))) Krasne fotky, paradni ta serie Vutheho s holkama ;-) a chudak Inuska by si tartaletku urcite taky dala! A ty pokroky budou urcite videt! A nebo taky "vydet"! To me jen tak trklo, to nemyslim jako nejakou kritiku! Papa a pusu vsem! A Vuthemu dodatecne vse nej!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je, no vidis, a to jsem si to po sobe cetla! Ja, takovy cestinar jednickar! :D

      Vymazat