pondělí 24. dubna 2017

Vybirala jsem fotky pro Diddu do skolniho sesitu z dubnovych prazdnin, a tak jsem si tak rekla, proc je nedat i sem na muj opusteny blog... Ja na to proste nemam, psat nejak konstantne, prijde mi, ze mi to zabira moc casu. A ze ho ted posledni dobou bylo malo... Ale uznavam, ze me mrzi, ze alespon nevybiram fotky. Je jich tolik a  nikdo je nevidi ! Tak aspon takovy maly vzorecek z dubnove zahradky. ;)

























5 komentářů:

  1. Dobrý večer,Péťo,
    jsem moc ráda, že jste se ozvala, už jsem si říkala, jestli jste v pořádku. Moc pěkné fotky, holčičky vyrostly a je vidět, že se vám daří dobře.
    Jen prosím pište dál,alespoň jednou měsíčně, chybíte tady :)
    Mějte se fajn,
    Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee, dekuji mockrat ! :) To mne dela velkou radost, tak ja se zkusim polepsit. Ja to tak proste mam, vse v cyklech, ted tak nejak citim, ze sem budu asi zase trochu prispivat. Mejte se krasne a dekuji za vsechny mile komentare !

      Vymazat
    2. To jsem moc ráda:)
      Petra

      Vymazat
  2. Hura slava vitej zpet! Vy mate kralicky?
    Jinak neboj, Inuska si casem zvykne, je opravdu jeste malinkatata na brylky..ja je nosila asi od 3 let. A Vuthe ma taky astigmatismus?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsou sousedovic a jelikoz s nim nemame plot, muze s nim Diddus krmit. :)
      No on vlastne ani poradne nevi, na jednom oku ma zakal uz odmala a druhe pry asi bude astigmaticke, neb dobre vidi pres ty Inusciny bryle. :D Tak asi to bude trochu dedicny...

      Vymazat