sobota 11. února 2012

První vycházky

Po návratu z porodnice jsem se hned zajímala, kdy už budeme moci ven. Měli jsme přislíbený kočárek, který nám byl i přivezen, ale já z něj nebyla moc nadšená. Neměl takovou tu zavřenou část, která je pro začátky docela esenciální. Prý to s dekou stačí, ale mně se to nezdálo. Ponořila jsem se tedy do studia stránek, kde lidi prodávají již použité věci a našla přesně ten kočárek, který jsem chtěla. Nový stál 600 euro a my ho odkoupili od jednoho sympatické páru za 200. Tož jsem šťastná a již s ním vesele drandíme. Stoprocentní uspávadlo.
Předtím, než jsme jeli pro kočárek, jsme však už chtěli vyrazit ven. První výprava byla dosti speciální, zabalili jsme Diddušku do fusaku, který je ale obří, tak jsme ho museli přehnout, no vypadala jako listový šáteček. Pak si ji Nordahl zapnul pod bundu. A podruhé už v šátku, který Nordahl zvládá dokonale uvázat, mně se to samotné ale zatím moc nedaří.
Jinak dnes v noci to bylo o něco lepší, noční radovánky byly kratšího charakteru, pouze od tří do šesti. Nevím proč ale musí mít dobu největší aktivity zrovna v noci. Oči vykulené a všímejte si mě! No ale což, já spala, noční radovánky jsou pro tatínka, ať si užije dcerunky. :-) V šest mi ji přinesl na krmení a pak nechtěla spát v postýlce, ale u mě usnula. Tak spala s námi v posteli až do devíti. A to jsem si říkala, jak ji nebudu nechávat spát s náma v posteli... no ale když spánek je tak sladký, kam se nyní hrabou nejsladší medy světa!

Zde fotky listového šátečku a larvičky:



PS: na první fotce v pravém horním rohu zrající rumy s ovocem! Za nějaký ten týden budou hotové, třeba již budu moci ochutnat! :-)

3 komentáře:

  1. Je to úžasný šáteček... Hned bych ji pomuchlovala! Příští týden se chystám na poštu, tak pošlu dáreček... PS: Já jsem pro, aby bylo mimi s maminkou a tatínkem co nejvíc, tak proč ne i v posteli :-).

    OdpovědětVymazat
  2. :-) Dnes je jí měsíc! Jinak je s námi pořád, ale já si říkám, aby si na to spaní v posteli nenavykla a pak nechtěla spát jinde (už jsem slyšela takové případy...).

    OdpovědětVymazat
  3. No huraaaaa! Teda Peto tos ale mohla trosku avizovat, ze ses rozhodla rozchodit blog :-))) Ja si porad rikala, kdy se konecne uz nekde objevi nejake fotecky drobatka vaseho a vas! Zvlaste kdyz jsem uz zlomila hul nad tim, ze se nekdy objevi neco noveho na blogu :-) Ale dnes jsem jen tak naaaahodou mrkla a hle!! Tak to je bajecne, budu vdecny a pravidelny navstevnik!!
    Jo a v satku je uzasna, je kraaaasnaaaaa!!!! A Nordahl jako indianska babicka taky :-) Papaaa a doufam,ze nekdy brzy na nejakem chatiku (gmail, skype..) dej vedet :-)

    OdpovědětVymazat