středa 24. února 2016

O vikendu jsme se tedy krasne prospali, sli jsme oba vecery kolem jedenacte a probouzeli se v pul desate. Nabirame sily... Arielle privezla Diddus v nedeli v pet spici v aute, takze navrat byl dramaticky. Vzdycky, kdyz takhle usne v aute, pro probuzeni breci. Ale po vylezu z auta opakovala "mamo, mamo". Pak doma brecela, nechtela ani kinder vajicko, teda tu cokoladu, jen hracku. Zacala si s ni hrat a za pul hodiny byla jako vymenena, rehtala se, blbla s Vuthem, prohlizeli jsme knizky... Pak se vykoupala, skypovaly jsme s Veru a Stephanii, Diddus jim posilala pusinky a vyplazovala na ne jazyk, jak to zna ze skypu od dedy. :D Vecer se pekne najedla (pry jedla i spala dobre cely vikend) a pak se ji samozrejme nechtelo spat, zabrala az v 11.  My cekali, az usne, abychom mohli vyprat Totoce. Rano prisla k nam a byla hodnoucka a ticha, hrala si a ani me nevytahovala z postele. Opakovala si sama pismenka. Odpoledne je Vuthe odvedl na logopedii, ja byla doma, cely den prselo. V utery se konal navrat do jesli. Meli tam nove miminko a Diddus se libilo. Pry se porad na nej divala a opakovala "bebe". To vypada slibne. :) Odpoledne jsme byly po trech mesicich u pedopsychiatricky. Nic jsme se nedozvedely, to spis ona chtela znat novinky. No tech pokroku za posledni dobu udelala Diddus hodne. Rikala, ze se ted hlavne musime soustredit na nove kontakty v Le Havru, coz my dobre vime, cekame na novinky od pani psycholozky. Jsou spolu v kontaktu, takze snad brzy budou nejake novinky. Po skonceni jsme jely vyzvednout Vutheho (byl na prvni hodine trenazeru, musi absolvovat 4, nez bude moci vyjet) a vydali se na parkoviste, aby si mohl zkouset rozjizdeni. To by me ve snu nenapadlo, ze ja budu nekomu ukazovat jak se rozjizdet a radit. :D No a jelikoz bylo hezky a byli jsme na parkovisti u plaze, kde je i hriste, zasli jsme si tam pohrat.
Dnes jest streda, rano jsem mela schuzku na baraku s realitni maklerkou kvuli odhadu ceny. Ted mi prave poslala odhad, a je to katastrofa. Mam z toho depku. Jak niceho v zivote nelituju, tak teda nakupu tohohle baraku dost...

Na fotkach: auticko z lega, ktere sama postavila a pak rikala, ze to je mama, Vuthe a pes, spani v aute, kdy si udelala "noc" z cepice a na houpacce s chlapeckem, se kterym se na sebe pekne smali. :)

















2 komentáře:

  1. Nelituj té koupě... Mělo to tak být... Vždyť víš... Všechno je, jak má být. :-) Mám radost z pokroků, které Didduška dělá... Ona si umí hrát líp jak naše holky!

    OdpovědětVymazat