středa 17. února 2016

Prazdniny 1. cast

Minule utery jsem byla u zubare. V patek mi totiz praskla stolicka, kdyz jsem jedla celozrnny chleba. Sla ven. Moc z ni nezbyvalo, pry mela byt vytrzena uz davno. A tak jsem vyfasla antibiotika. Vcera to bylo tyden a porad to jeste citim. Ale hlavne, ze se to stalo ted a ne za mesic okolo porodu nebo po. Dorazil nam balicek od Maji, zrovna na den jejich narozenin. Didduska se hned chopila svych darecku, lzickou musela ihned snist obed (napichovala si na ni brambory:)) a pak predstavila igracka cele rodine svych mini hracek. To je jeji, miniaturni postavicky, zviratka, ruzne je stavi a sklada. Nevim, jestli je to ted i v Cechach, ale tady Kinder ted delaji ve vajickach takzvany Infini mix, kde jsou ruzne casti, ktere se daji pak vsechny propojovat dohromady. Jsou holcici a klucici, v holcicich ruzne postavicky, miminka, zviratka, kocarky a v klucicich roboti a dinosauri. Jelikoz Diddus jednou dostala 6 klucicich, zacal skladat i Vuthe, a tak ted musim kupovat pro oba! :D
Ve stredu jsme vyrazili i s Vutanou na nakup do bioobchodu a pak do susenkoveho kralovstvi pro dobroty. Ve ctvrtek bylo hezky, a tak jsme se prosli kolem more u baraku ve Frevalu. Jeli jsme schvalne tam, neb jsme toho vyuzili a privezli odtamtud pracku, ta stara tady definitivne doslouzila.

Didduska stale opakuje pismenka a uci se nova slova. Ja se sotva sinu, mam pocit, ze mi to bricho musi kazdou chvili prasknout. A to mi zbyva jeste mesic!!! A Vuthe udelal testy v autoskole a bude moct zacit jizdy!!! :)




















1 komentář:

  1. Parádní fotky. Ráda se u tebe kochám, ta hra slunce a stínů se mi moc líbí. A chlapi jsou fešáci.

    OdpovědětVymazat