čtvrtek 4. února 2016

Vcera jsem mela odpoledne schuzku v nemocnici s anesteziolozkou, Vuthe byl mezitim venku s Diddus. Chteli jsme pak jit nekam ven pofotit par fotek s brichem, jenze nejprve nam zhatilo plany pocasi a pak i Diddus, ktera usnula. Vydali jsme se tedy na nase oblibene misto, rikali jsme si, ze se to jeste vycasi, a ze se Diddus treba probudi, ale nic z toho se nekonalo. Tak jsme se v aute fotili sami, bychom nemeli dlouhou chvili. Alespon mam pro Verunku fotku s chlupatou salou! :) Ale teda rikam si, ze bych asi mela zacit pouzivat krem na vrasky, jestli uz neni pozde! :D Driv mi to vyplnoval tuk, ted mam ten oblicej nejakej povislej, ackoliv se cinim a cpu se maslem a dorty. No nevim teda, s tim uz se asi nic nenadela, holt mi tahne na tu ctyricitku, ze ano... Po hodine spanku jsme Diddus probudili, sice se ji to nelibilo, ale pak by v noci nespala. Stavili jsme se na svacince v mekaci, ano prosim, v pet hodin jsem snedla hamburger, ale to jenom kvuli tomu, ze to je smazeny syr a to ja miluju a musela jsem ho nutne vyzkouset! Ale nic moc teda, priste si ho udelam radsi doma. Vecer sla Diddus do postele az v devet a stejne nam chodila vyzityrovat do obyvaku co ctvrt hodiny. Usnula pak kolem desate.
Dnes, ve ctvrtek, rano, jsem mela v devet schuzku s porodni asistentkou, jakoze priprava na porod. Vse mi krasne vysvetlila, poradila, muzu vesele rodit! :D (Diddus jsem rodila planovanym cisarem, takze o normalnim porodu vim houby, tak snad tentokrat se to zadari "normalne"). Pak jsme zasli s Vuthem na trh pro masicko, pro Diddus do jesli, obed, a odpoledne jsem stravila sama doma. Jeste jsem na pude dohledala nejake veci, upekla babovku a rozcilovala se nad tim N. telefonem. Nechteji to prepsat, neb jeho ucet neni solventni. Ja se na to fakt vy... Clovek jim doda vsechny dokumenty, a pak zas tohle. Fakt uz me z toho klepne. Takze mi musi dat bud udaje k jinemu uctu anebo ja to proste zrusim a zaplatim penale a nazdar, aspon bude vyreseno.
Vuthe s tatinkem mi vymenili to urvane zrcatko. Mysleli si, jak to bude hracka, ale ouha, museli rozmontovat cele dvere, zabralo jim to cele odpoledne.
Za chvili se mi vrati z jesli hykal Diddous a zitra uz je zase patek. Tak strasne to leti!!!









5 komentářů:

  1. Jste krásná rodinka :) vrásky u vás Petruš nevidím .
    Kdy máte termín porodu?
    Pozdrav z Plzně posílá
    Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Termin mam 15. brezna, jeste mesic a kousek. Uz se to blizi!:) Dekuji moc a take zdravim!

      Vymazat
    2. To už je opravdu za chvíli :)
      Petra

      Vymazat
  2. Moc vám to sluší, jste krásná rodinka.

    OdpovědětVymazat