čtvrtek 31. března 2016

Dnes uz je lip, zacina to bolet min... Mala se sice stale spatne prisava, ale prsa si asi zvykaji. Diky bohu, patnacty den po porodu... Byla tu dnes porodni asistentka zvazit malou, pribrala 50 gramu za tyden. Takze mame narizeno dokrmovat po kazdem kojeni a budit ji co tri hodiny na jidlo. A ve ctvrtek jdeme na zkontrolovani.

Vcera za mnou Didduska prisla a povida "gâteau" (buchta, kolac, susenka). Tak jsem si nabidla susenky, ale ona nechtela. Otevrela skrinku s nadobim a vyndala modrou misu, ve ktere vzdy michame testo, kdyz peceme. Ahaaa, takze ona chce pect buchtu! Tak jsme udelaly mramorovou babovku, a dnes uz z ni zbyly jen drobecky. :)

Dnes odpoledne volali z jesli, ze ma 38,4 teplotu. Tak pro ni Vuthe sel, cekala jsem zhrouceneho maroda, ale ona vypada, jako kdyby ji vubec nic nebylo. Ale je fakt, ze ma rymu a obcas zakasle. No zitra jesle nejsou a ve ctvrtek jsou zavrene, neb je opet stavka, takze do patku snad bude dobra. Jen aby nenakazila Inusku, hlavne kdyz ma potrebu porad ji pusinkovat. Moc nevim, jak ji vyvetlit, ze by nemela...

Mno, tak vyse napsane jsem si rozepsala v utery, ale uz jsem nestihla vybrat fotky. Dnes je ctvrtek. V utery v noci mela Diddus horecku, ale sirup zabral, ona se vypotila a rano byla bez horecky, ale kasle a rymu ma stale. Neumi se vysmrkat, takze to porad natahuje...:( Si vybavuju, jak nam vzdy rikal tatinek, at nenatahujem, jinak nam budou sekat dutiny. Ted uz se sice asi dutiny nesekaji, ale stejne z toho nemam nejlepsi pocit. Dnes byla opet stavka, takze jesle zavrene. Ve dve jsem sla k pediatricce s Inuskou, bribrala 100 gramu, ale jelikoz jedla pred vazenim, neda se z toho pry nic vyvodit. Ma spatne zhojeny pupik, takze musime zitra znovu s pripravkem z lekarny, takze ji i znovu zvazi, tentokrate pred jidlem. Kojeni bylo opet vcera nic moc a dnes lepsi, tak proste tomu zatim nechavam volny prubeh... Vcera jsem take poprve ridila od porodu, a byla to parada!:) Mi to chybelo. Byla jsem na nakupu a dnes odpoledne u notare kvuli baraku, Vuthe hlidal obe holky sam a probehlo to dobre.
Vcera v noci jsme skoro nezamhourili ok. Jak ji musime budit na jidlo, asi ji nejak pretrhneme spanek a pak uz se ji nechce... No jeste dnes v noci budime, zitra uvidime pry dle vazeni.


























9 komentářů:

  1. jee miminko je tu! dodatecne tedy holcicce a mamince at se vam dari, jste spokojene a mate kolem sebe mile lidi kt. pomohou. krasny jarni cas

    OdpovědětVymazat
  2. Jezis Peto ta je roztomila! Mne uz to prijde jako pravek, kdyz si vzpominam, jak mi takhle po kojeni usnula Anicka na hrudniku...jak byla malicka.....ale Inuska je vazne krasavice ;-) takova cokoladova beruska!
    Hele a nemate naky obri kinder vejce?? To my nezname! Tak hlavne at je Didus brzy fit a vy ostatni at to nechytite taky. Jinak hodne stesti s pribiranim ( Inusky ;-) a at je pupicek brzy ok! Pa.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je fakt, clovek zapomene... No je to nuninek:)))Jesteze jsou tak roztomili, kdyz jsou mali, jinak bychom ty zacatky snad neprezily!!!:D
      Mame obri kinder vejce, hec! :D Ale delaji je jen na svatky jako Vanoce a Velikonoce. Je ted tady takova rada, jmenuje se to Infinimix a muzes jednotlive casti ruzne propojovat. Tak uz se ted tem kindervejcim ani nevzpouzim, protoze si s tim Diddus docela vyhraje.
      Dekujeme, ve ctvrtek jdeme opet na kontrolu, tak budou novinky. Papa, pusu Aninkovi, mejte se krasne!

      Vymazat
  3. Já Vás miluju všechny! Je radost se koukat na fotky! ♥♥♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) A ja neumim udelat tady na blogu srdicko!!!
      Dnes jsme zase nafotili hory, jesteze mam ten blog, jinak by vsechny tyto skvosty zustaly v pocitaci a nikdo by je nevidel... A to mam vlastne diky Tobe, jinak by me asi ani nenapadlo miti blog! Dekuju!:)

      Vymazat
    2. ♥♥♥ naučím tě srdíčko! Podrž levý ALT a zmáčkni 3 ♥♥♥

      Vymazat
    3. ♥ Juuuu! Dekuju!:) ♥♥♥

      Vymazat