sobota 26. března 2016

Tak jsem zpet! Z porodnice jsme doma sice uz tyden, ale jeste jsem se nedostala ke psani... Zacatky narocne, hlavne kvuli kojeni, ktere nam cini potize. No, dnes uz je to lepsi, ale ty zacatky, to je fakt peklo. S Diddus to bylo to same, holt po cisari to neni zadna slava, ale urovnalo se to driv. Prosla jsem si fazemi, ze jsem si rikala, ze to vzdam a dam umely mliko. Ale vydrzela jsem a jak rikam, vypada to, ze se blyska na lepsi casy (bych to nezakrikla).
Didduska je zlata, je na malou moc hodna, hladi ji, dava ji pusinky, prikryva perinkou a v porodnici ji dokonce pujcila sveho Totoce! Ze zacatku ji dost vadilo, kdyz brecela, zacpavala si usi, ale i to uz se zlepsuje. Sice si prochazi mirnou regresi - nechce se sama oblikat, ji jak prasatko, obcas ji musime nasilim odnest na zachod, ale nic dramatickeho, hlavne, ze je hodna na miminko. Kdyz jdeme ven, hlida si, jestli ji bereme s sebou. :D

No a tady je, nase Ina. Takovehle vyrazy se ji povedly uz druhy den po narozeni!


A zde s Diddus a Totocem v porodnici:




A s maminkou a tatinkem:




6 komentářů:

  1. Huraaaaa! Netrpelive to tu kazdy den sleduju a tesim se na novinky :-) Tak to je fajn, ze Diduska prijala sestricku takhle pekne! S regresi se dalo pocitat, to se stava spouste starsich sourozencu ;-) Tak drzim palce, at jde vse tak, jak ma, hlavne to kojeni, protoze preci jen je to asi daleko vetsi pohoda nez s umelecem - furt neco vyvarovat...takhle je krme vzdy po ruce :-) Ackoli v nasem pripade skoro v roce a trictvrte uz bych s tim i pomalu prestala, ale zatim se nam to nak nedari.. Nevadi, ted pri Aniccine strevni virozce ci co ji to prepadlo jsem aspon za to kojeni rada. Tak se mejte a tesim se na dalsi prispevky! Kojbe zdar! A pusu Inusce i Didusce!

    OdpovědětVymazat
  2. Jůůůůůů.. konečně jsem se dočkala. Každý den nahlížim jestli už budou fotky a psaní.
    Ještě jednou moc gratuluji, Inuška je nádherná a strašně podobná Diduš. Držím palce ať jde všechno tak jak jít má, hlavně to kojení.
    Pozdrav z Plzně,
    Petra

    OdpovědětVymazat
  3. Moc gratuluju! Ať vám malá dělá jen samou radost a přeju kupu zdraví!

    OdpovědětVymazat
  4. Ta je tak krásná!!! Vůbec nevypadá jako novorozeňátko! Gratuluji Vám a Didušce posílám pusu!

    OdpovědětVymazat
  5. to je náádhera, náádhhera....hned bych si pořídila miminko:-))

    OdpovědětVymazat