neděle 13. března 2016

V patek jsme vyzvedli Diddus v jeslich autem a vydali se na obed ven, i s Vutheho brachou. Na to misto, kam predtim zaboha nechtela vkrocit. No a tentokrat sla s chuti. Snedla cely svuj obed a pak si tam hrala v detskem koutku. Od ctvrtka vsude chodi s Totocem v kocarku, i do jesli. Vecer prijela Vutheho teta z Parize s tetickou z Ameriky (sestrenici teto tety a Vutheho tatinka). (Spojeni teticka z Ameriky se mi moc libi, vybavuje se mi film s Janzurovou  "Zitra to roztocime, drahousku", anebo proste jeden z tehle serie). Tatinek nas presvedcuje, ze bychom meli za ctyri roky prevzit restauraci, az oni pujdou do duchodu. Jenze nam se opravdu, ale opravdu nechce! A hlavne si nemyslim, ze se za ctyri roky budeme vracet z Havru do Cherbourgu. Ale tak zas nikdy nerikej nikdy, co clovek vi, co bude.
V sobotu byla Diddus nenalozena. Odpoledne jsme se sli projit do parku, ale hudrala, na houpacce se chtela houpat jedine Vuthemu na kline, ale tady jsou nizke, a tak to slo dost spatne. Brecela a brecela, az jsme se radeji vratili domu. Ani moc skypovat nechtela, proste nemela svuj den. Tak jsem upekla mufiny, abych ji spravila naladu, a docela se to podarilo. Prisli pak za mnou dve kamaradky, Mariette a Alix, aby me jeste pozdravili "pred". Diddus si oblekala Alixin kabat, salu a brala si jeji tasku. Pak, kdyz odchazeli, ji vse donesla a oblekla ji. :)
Dnes je nedele. Rano jsme si pekne vsichni tri vylehavali v posteli, Diddus byla spokojena. Po obede jsme se opet natahli, ona donesla prikryvku a vsechny tri nas prikryla. Tak jsem mela z jedne strany Vutheho, z druhe Diddus a ja uprostred s briskem, rikala jsem si, to je absolutni stesti...:)
Odpoledne jsem sla do nemocnice na pripravu na zitrek, cipek je stale dlouhy, ale otevira se, tak uvidime zitra rano, ale pry mam spis pocitat s cisarem. Arielle si vyzvedla Diddus a necha si ji az do stredy. A pak probehne velke seznamovani... A tak dnes vecer nas ceka posledni vecer ve dvou, na nejakou dobu. A zitra ze me bude dvojnasobna maminka a z Vutheho se stane tatinek. :)

Fotky pouze z telefonu.













6 komentářů:

  1. Peto tak si uzijte krasny a posledni vecer ve dvou a teste se na vecery ve ctyrech ;-) Drzim palce, at vse probehne v pohode a tak jak ma, at tak anebo onak, vsak ono si to miminko tu cestu na svet nejakou vybere! Hodne sil a hlavne zdravicko vsem a uz se moooc tesim na fotky novorozenatka!
    Pusu :-*

    OdpovědětVymazat
  2. Brouku, tak uz zitra? A ja myslela, ze az za tyden! Tak na vas moc budu myslet, posilam sto tisic pus a drz se! Cekam netrpelive na dalsi zpravy!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Diky, holky! No jooo, uz zitra!!!!! Tak jsme toho jeste dnes vecer vyuzili jak se patri a sli se najist do restaurace. Musim prestat jist az o pulnoci, co si tak jeste dam....? :D Zatim pa, zpravy budou!:)

    OdpovědětVymazat
  4. Petruš držím pěsti ať je vše v pořádku a těším se zprávy o holčičce.
    Petra

    OdpovědětVymazat
  5. Ještě jednou gratuluji k Inušce ♥♥♥.

    OdpovědětVymazat