úterý 3. dubna 2012

Uplakánek

Tak mi asi někdo vyměnil dítě! Už čtvrtý den ji nepoznávám. Předtím jídávala každé dvě až tři hodiny (přes den) a zhruba tak 20 - 40 minut. Teď se dožaduje skoro každou hodinu a jí 5, max 10 minut! Kromě toho, odložím-li ji do sedačky či na hrací kobereček, brečí do té doby, než ji nevezmu do náručí. Že by měla nějakou tu separační úzkost či co? A jak dlouho to asi může tak trvat? U nás je totální bordel, neumyté nádobí, nevyprané prádlo - prostě s dítětem v náručí těžko něco porobím. A večer, když kolem deváté usne (to zas ale ji musím pochválit, v noci pěkně spí), jsem tak utahaná, že vytuhnu na gauči a proberu se, až Nordahl přijde domů. Máte někdo podobné zkušenosti, mé milé matky? :)
Včera dokonce brečela i v kočárku, kde normálně okamžitě zabere...

6 komentářů:

  1. Ono je stále něco :-). Také to může být tříměsíční růstvý skok. Mění se ti mléko a ona má pocit, že má hlad... Ale chce to jen vydržet, zase se to srovná :-). Posílám malé pohlazení a tobě morální podporu. Vydrž prťka, vydrž! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj holky, taky si myslím, že jde o růstový spurt, taky jsme ho zažily. Malá chtěla jen to přední mlíko a to zadní, tučnější nechtěla. A takhle dokola, každou chvíli. Po pár dnech se to srovnalo :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Prvni co me napadlo byl sprut....vyderzaj pijanjer!! Bude lip, ale pak zas prijdou zuby, 6ti mesicni sprut apod. Uz z toho nevyjdete. Na bordel kasli, hlavne odpocivej. Muze to byt i tim, ze si vic zacina uvedomovat okoli, vnimat, poradne videt a chybi ji pri odlozeni tva blizkost. U nas se to vyresilo babyvakem, satkem nebo mandukou. Vrele doporucuju aspon jedno z toho! Drz/te se.

    OdpovědětVymazat
  4. Díky, holky! Začíná to býti lepší, asi to bude ten sprut. Šátky mám, ale nejsem zrovna vázací inženýr, chci si poříditi tu manduku, i na cesty je to praktičtější než pětimetrový šátek.

    OdpovědětVymazat
  5. Drzim palce! Manduca je super, mela jsem v ni 12kg Sama jeste ve 2letech, sice uz na zadech, ale zvladl/i jsme to!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak uz ji mam! Pry je az do 20ti kilo... No ale to se nas zatim netyka:) Je to pohodlne a prakticke, ale trochu me stresuje, jak je nalepena na mym hrudniku a rikam si, jak asi tak muze dychat... No, kdyby nemohla, asi by se ozvala.

      Vymazat