středa 18. listopadu 2015

V noci z pondeli na utery prisla Diddus trikrat k nam. Ona ani nechce k nam do postele, jen me vezme za ruku, musim ji odvest do pokoje, ona si zapne cd prehravac, prikryju ji a spi dal. Takhle porad dokola. Takze rano dospavala a odvedla jsem ji do jesli ja, neb to bylo az na desatou. Pak jsem jela ke kamaradce, abych ji vyzvedla a doprovodila do nemocnice, mela schuzku s anesteziologem, zitra ji budou delat zakrok, ktery nevim jak se jmenuje v cestine, ale potom by mohla od ctrnacti dni po zakroku normalne chodit a delat vse, jak potrebuje az do konce tehotenstvi bez rizika. Pak rychle obed, Diddus musela byt v jeslich brzy, neb jela na poniky. Cele odpoledne lilo jako z konve. My jsme se vydali na nakup, v Emaussich jsme koupili ruzove satecky a pak si zasli na pozdni obed do Mekace. Ano, uz zas. Ach ach, to tehotenstvi (jeste, ze se mam na co vymluvit;)).

V noci se opakovalo to same, opet trikrat prisla. Dnes rano jsme krasne dopspavali, Diddus si vzorne sama hrala a nehykala. Jen jsem ji udelala kakao a dala snidani a jinak nas nechala spat. Zahledla jsem ji, jak vari - dala do kosiku Vutheho ponozky a michala je pastelkou. :D Imitacni hra, rekla by logopedka!
Dnes melo byt hezky, chteli jsme jet nekam na vylet. Dopoledne zatazeno, odpoledne se to trochu roztahlo, tak jsme vyrazili. Diddus ztropila desnou scenu kvuli tomu, ze jsem dala mou kabelku do batohu. Tam prece nepatri, ze!
Byl hrozny vichr a do peti minut zacalo poprchavat. No co, Diddus byla spokojena, vyplazovala jazyk a chytala kapky. Dosli jsme ji zapsat na ten krouzek. Zaplatila jsem jen pulku (muze se platit na trikrat, tak toho vyuziju, co kdyby se to zas nejak zvrtlo...) a navic takovyma tema stravenkama na kulturu. To mame od Vutheho rodicu, to je vyhoda. Da se tim platit v kine, ruzne vstupne napr. do zoo a i vlak. A i nektere restaurace je berou, krom normalnich klasickych stravenek. Jinak je to docela palka 125 euro na skolni rok, a to jsou porad nejake prazdniny. No ja nemam prehled, kolik stoji podobne krouzky v Cechach, ale prijde mi to docela dost. Jinak mi rekla reditelka, ze muzu klidne prijit i na ten fotoatelier, co jsem chodivala loni a predloni, ackoliv jsem se nezapsala. To jsem rada. :) Ja jsem to zvazovala, ale pak si rikam, ze to do toho zacatku brezna asi nema cenu, ac bych platila jen cast, ale stejne. A navic priznavam, ze se mi ani moc nechce vystavat s brichem nad roztokama. Davam si pauzu a odpocivam, co to jde.
Cestou domu jsme zasli do obchodu pro vanilkovou zmrzlinu, kterou jsem nezbytne potrebovala. :D
Jinak ode dneska uz zase chodi Did vzorne na zachod, na velkou i na malou, dokonce sla i dvakrat sama. Tak se zase po vikendu srovnala.
Vuthe objednal pres eBay nabytek pro Didduscin domek, je cely ruzovy, a tak je cely stastny, ze bude moct zase neco natirat. :D Tapety jsme vybrali dost barevne, tak aby to nebylo jako jeden velky bonbon, nabytek bude hnedy.  Alespon tahle cast, zbytek jeste nemame, tak uvidime.









1 komentář:

  1. Malá je moc šikovná... Ty "stravenky" jsou super! To by se mi taky líbilo.

    OdpovědětVymazat