sobota 21. listopadu 2015

V noci ze stredy na ctvrtek toho zase moc nenaspala. Rano jsem ji odvedla do jesli v pul desate (Vuthe dopsaval, byl s ni vzhuru od peti hodin). Pote jsem zasla do laboratore na krev, do knihkupectvi, kde jsem si prolistovala jednu fotoknihu za poslechu opery Dalibor a koupila Diddus tri knizky a na trh pro chleba. Pak rychly obed a ve 13:30 schuzka s pedopsychiatrickou. My byli samozrejme na cas, ale ona mela zpozdeni. Valnou cast jsme tak probrali se sestrou, ktera delala Diddus diagnostiku. Tahle je uplne o necem jinem, nez ta druha sestra, co jsme ji tam videli posledne. Je videt, ze se vic vyzna. A jedna uzasna zprava - v Havru ma kamaradku pediatricku, specializovanou na autismus, ktera nas bude orientovat na zdravotne-psychologicke centrum a doporuci nam i tu nejvhodnesji skolku. Hura!
Pschyaticka predepsala Diddus melatonin na spani. Bere ho uz dva dny, ale zatim zadny efekt nevidim, porad spi spatne.  V lekarne me obsluhovala pritelkyne meho lektora z fotoatelieru. Tak jsme poklabosily a dala mi balicek kosmetiky pro miminko.

V patek v jeslich byla unavena a mela teplotu 37.8. Po obede jsem ji tam odvedla a sla k doktorovi pro doporuceni do laboratore na rozbor moci. Mam podezreni, jestli nema zanet mocovych cest ci tak neco. Je ji citit moc a porad chce chodit na zachod, ale vzdy pak z toho je jen par kapek. Tak jsem vyzvedla v lekarne sterilni flakon a sla ji vyzvednout, aby mohla do nej doma nacurat. Odvezla jsem to do laboratore, ale vysledky budou az v utery odpoledne. 

Noc opet vesela, ale tentokrat byla vzhuru od desiti do jedne, takze pak jsme vsichni mohli spat az do rana. A to az tak, ze jsme zaspali na hudebni krouzek. Pristi sobotu si radeji nastavim budik.
V jedenact jsem vyrazila na trh pro chleba a do divadla pro listky k Vanocum. Pote jeste do jednoho obchodu, kde jsem chtela poridit svetr, tez k Vanocum, ale nemeli velikost, co potrebuji. Cestou zpet jsem jen tak nakoukla do stanu, kde se konaji tento vikend trhy s dobrotami a pri tom nahlednuti koupila susene svestky, dve manga a cokoladu. Pak rychle domu na skype, zapomnela jsem si telefon, a tak jsem ani nevedela, kolik je presne hodin.
Pak jsme se naobedvali a Vuthe sel na skate. Svitilo totiz slunicko. Varovala jsem ho, ze je desna zima a fouka vitr. Bude treba vytahnout cepice a rukavice.
Diddus tu ted kouka na Bambiho a maluje si fixama. Malovala pekne po papiru, ale ted koukam, ze ma modre ruce, nehty a bradu. :D










Žádné komentáře:

Okomentovat