středa 13. ledna 2016

Didduska to vcera radne oslavila. Dopoledne dobrotami a sfoukavanim svicek v jeslich, v poledne si rozbalila prvni darek od Julie (na fotkach to vypada jako plysak, ale vevnitr je takova ta gumova cutora, ktera se naplni horkou vodou a da se do postele na zahrati), se kterou jsem byla dopoledne na kave, odpoledne stravila na ponicich a vecer sfoukavani svicek a darecky doma s nami. Vsechno se ji moc libilo, jedine, o co se nezajima, je obleceni. Pritom loni to byl jeji hit. Ale tim lip! :) Vecer byla uplne hotova. Projevovalo se to tim, ze byla etremne "nabuzena", rehtala se, litala vsude a nechtela si v posteli vubec lehnout. Donutili jsme ji, a do ctvrt hodiny spala. No po tech sladkostech, co za ten den sporadala a tolika zazitcich, se ani nedivim...:) Dnes rano si tady hraje se vsemi svymi darky, letos jsme to trefili.























7 komentářů:

  1. Teda! Muffinovej dort je uzasnej! Ja taky miluju cokoladovy, budu je taky muset nekdy zkusit upect :-) To abych si poridila muffinovej pekacek...a ponik vypada taky paradne. Jsou to vsechno krasne darecky, tak at Didousek uziva radosti! 4 roky, toto leti jako smeti!

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, přejeme dodatečně Didušce vše nejlepší k narozeninám. Koukám že zase objevila čepici :-) :-) To ještě sedí? :-)

    OdpovědětVymazat
  3. I já přeji Didušce dodatečně vše nejlepší k narozeninám a posílám jí velkou pusu! :-*

    OdpovědětVymazat