pátek 1. ledna 2016

V utery jsme jeli s Vutanou do Emauss. S Vuthem jsme se stridali u Diddus v oddeleni hracek, druhy si vzdy prosel, co potreboval a ona si tam mezitim hrala. Pri odchodu se nechtela vzdat bile plysove ovecky, porad prohlasovala "agneau agneau" (ovecka, ovecka), tak se ptam pana, kolik stoji a on, ze to je dobry, ze si ji mame vzit. :) Pak jsme se chteli projit v lese, ale nechtela slapat, zasli jsme tedy aspon na hriste. A vecer jsme byli v restauraci, Vutana hlidal, Diddus vzorne spala. Pri prichodu do restaurace, koho nevidime. N. mamu a segru. A dostali jsme stul hned vedle nich... No co, pozdravili jsme, prohodili par frazi a pak az pri odchodu jim poprali hezky novy rok. S N. segrou jsme byli predtim velke kamaradky, pracovaly jsme spolu v Dublinu, znala jsem ji driv nez N. Ale po rozchodu se to vyvinulo spatnym smerem, od te doby spolu nemluvime, ale to je delsi historie...

Ve stredu jsme se probudili driv nez Diddus. Vuthe mi pral krasne narozeniny, hladil mi bricho a rikal, ze pristi rok uz budeme ctyri. :) Odpoledne jsme se nadlabli dortu a Vutana pak sel na vlak. Ani jsme s nim nesli, aby to Diddus zas neobrecela. Pak mi volali kamaradky, jestli mam chvilku. Sla jsem s nima kolem seste ven, dostala jsem tulipany a kabelu. Takovou vetsi, kam si muzu dat i papiry apod. To jsem presne potrebovala, neb od tety jsem dostala krasnou malou kabelku, tak jsem ted vybavena. Mela jsem radost, ze si na me takhle vzpomnely. No a pri navratu me cekal darek od Vutheho. Zlate nausnice. Taky takove, jake jsem presne chtela. :) Male, abych si je nemusela sundavat na spani. A hlavne zlate, protoze se mi za posledni rok zahadne vyvinula alergie na vsechny jine kovy. Predtim jsem mohla nosit cokoliv, ted me ale do peti minut svedi usi a cervenaji mi. Vuthe mi svym darkem udelal velkou radost, jsem rada, ze mam neco od nej, co ted budu mit porad na sobe. A hlavne, jaka zena nedostava rada sperky!;)
 Tak jsem mela pekne narozeniny, a jak rika tatinek, mam naslapnuto na ctyricitku! :D

Na Silvestra jsme byli doma, Diddus sla normalne spat v hodinu, jak je zvykla, jen jsme pred spanim spalili nejake prskavky. My jsme si pripravili stul s dobrotami a koukali se na Limonadoveho Joe, dalsi z vanocnich dvdcek.

Preji vam vsem krasny novy rok 2016. At jsou vase deti stastne, protoze jejich rodice jsou stastni. At jste vsichni zdravi a nic vam nechybi. At vas laska a klid v dusi provazi celym timto rokem, bude urcite krasny, citim to!:)




















5 komentářů:

  1. Teda! Krasna ta tabule plna dobrot! Jeste foto s nausnickami a kabelou chybi ;-) Jinak take preji krasny, stastny, spokojeny a zdravy rok 2016! Bude dobrej, urcite! :-*

    OdpovědětVymazat
  2. Diky, Evic! A tesim se, az se v nem zase vsichni potkame...

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Petro,
    dodatečně přeji všechno nejlepší, hlavně hodně zdravíčka .
    Do Nového roku jen to nej nej.
    Pozdrav z Plzně
    Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji moc, Petro!:) A take preji jen to hezke do noveho roku!

      Vymazat
  4. Nádherné fotky, vypadáte jako prima spokojená rodinka. A ještě jednou: krásné narozeniny!

    OdpovědětVymazat