čtvrtek 4. května 2017

Vcera jsem zjistila, ze jsem se zmylila, ze nase posledni fotka neni limeckova z Vanoc, nybrz toto "selficko" v zrcadle ze Statni opery, tudiz z unora. Tak aby bylo autenticnosti, pravdivosti a poradku ucineno zadost, zde jest :





Vuthe je od utery na stazi v tradicni restauraci. Na tri tydny. V Cherbourgu. Takze spi u rodicu a ja tu "kraluji" sama s holkama. Uz byl takhle ze zacatku staze tri tydny pryc a Didda to dost spatne snasela. Uvidime, jake to bude tentokrat. Snazime se vidat alespon odpoledne, neb pracuje pres poledne a vecer. Ve stredu jsme tedy nechali Inu u dedy a babicky a vydali se do knihovny. Je zima, takze radeji nekam dovnitr nez na hriste. ( A navic hristata jsou pro me zdrojem nervu, ale o tom treba jindy. )  V knihovne to bylo fajn, bylo videt, ze Diddus chodi pravidelne se skolkou, a tak byla v klidu. Potakli jsme tam Vutheho strejdu s rodinou. Vyfotila jsem par fotek, ale jen telefonem.







Pote jsme meli jeste chvili casu, a tak ze si zajdeme na kafe do mekace, ktery je hned za rohem. Z kafe se vyklubal obri dvojity hamburger pro kazdeho - takova svacinka. :D


Ve crtvrtek je den maraton. Odpoledne odvezu Inu do jesli, pak mam asi hodinu volneho casu, nez musim dojet pro Diddu do skolky a odvezt ji k logopedce. Tam ma pulhodinovou seanci. Kolem pate je treba vyzvednout Inu v jeslich a hura domu. Jenze odpoledne volala logopedka, ze je nemocna, zavolala jsem do skolky, ze si teda vyzvednu Diddu az ve ctyri a s Vuthem jsme meli chvili volneho casu pro sebe, no, asi tak pulhodinky. :D
Na stazi se mu libi, tak jsem rada. Diddus taky chodi do skolky rada no a i ten Inek si to v jeslich uziva. Je tam bazen s balonkama, pekna kuchynka ( to ji bavi, "varit", porad neco v necem micha - obcas v kastrulku lzickou, jindy ve vanicce zidlickou ... ;D ). Vcera, kdyz jsem ji sla vyzvednout, me nevidela, tak jsem ji chvili pozorovala. Blbla tam na matraci, skakala a vyskala. Skoda, ze to mame tak daleko, mohla by chodit alespon dvakrat tydne, ale jezdit tam zvlast jen kvuli tomu se mi zatim nechce. Uvidime v zari.

Mno, jeste bych vam mohla napsat, co jsem mela k obedu a co jsem odpoledne nakoupila v supermarketu. No to vite, sama na vsi, s nikym nepokecam, tak se aspon vypisu. :)

Žádné komentáře:

Okomentovat