středa 12. července 2017

Tak jsme meli minuly vikend tak krasne, ze jsme se i okoupali a ani nebyla tak silene ledova, jak vetsinou byva. Diddus jsem nemohla dostat z vody, pro Inka to byla premiera, libilo se ji to. :)









5 komentářů:

  1. Zdravím Péťo,
    už jsem se těšila na článek. Holky vypadají spokojeně obě. Moje děti byly kachny, ve vodě vždy s modrými rty,ale ven se jim nechtělo :)
    Mějte se fajn.
    Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji!:) Tady je zrovna zachycena chvilka pohody, jinak je to ted trochu narocnejsi. Ale verim, ze bude zase lip! I vy se mejte pekne, krasne leto preji!

      Vymazat
  2. paradni fotky! jak tam Inousek sedi stastna ve vode :-) a ty mas moc pekne plavky, sekne ti to v nich - holka jako lusk ;-) jsem moc rada, ze od vas zas vidim a ctu nejake novinky! uz se mi styskalo ;-) muzem nekdy skypnout Peto! pa.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evic, dekuju. To vis, jsem vybrala tu nejlepsi fotku, ty, kde mi pretekaji speky odevsad, jsem nechala v utrobi pocitace. :D Skajpnu rada, jen si musim znovu nainstalovat skype, nejak se zahadne zasekl a vubec mi nefunguje...

      Vymazat
  3. paradni fotky! jak tam Inousek sedi stastna ve vode :-) a ty mas moc pekne plavky, sekne ti to v nich - holka jako lusk ;-) jsem moc rada, ze od vas zas vidim a ctu nejake novinky! uz se mi styskalo ;-) muzem nekdy skypnout Peto! pa.

    OdpovědětVymazat