čtvrtek 20. srpna 2015

Nemocny kuchtik

Dnesni den byl poklidny, byli jsme doma, ja jen odpoledne zasla na pojisteni kvuli vcerejsi automobilove prihode a koupit Diddouskovi jeho oblibene svestky. K obedu jsme meli lorensky quiche, myslim, ze to je Didduscino nejoblibenejsi jidlo, to nikdy nezklame, vrhne se na to pokazde, jako kdyby tri dny nejedla. :D Dokonce mi ho pomohla pripravit, michala ingredience.
Chteli jsme jet vpodvecer na barak, ale mne se desne nechtelo a navic jsem chtela udelat poradny uklid v kuchyni. Tak pojedeme zitra rano, snad, nebot Diddus ma teplotu a vecer i pokaslavala... Asi je rada na ni, no uvidime zitra. 


2 komentáře:

  1. Peto parada! Precetla jsem to vsecko od "po trech letech a jednom dni" az sem! Moc na vas vsechny myslim. Drzim pesti, at se Didousek rozmluvi a dela pokroky! Ty jsi silna zena! Preju vam, at je tech dnu "naprd" co nejmin..jsem moc rada, ze jste se s Vuthem takhle pekne nasli (Krasko a Zvire :-) a ze je vam spolu takhke fajn! Byl bajecnej, kdyz jste tu byli a Didus ho ma moc rada, zda se, ne? Pis pis pis! Budu to pilne cist a bude-li chvilika, pisnu mejlik, jak se mame my. Ackoli s mym nove chodicim a behajicim ditkem tech chvilek moc nejni :-) Pusu posilam a spoustu sil preji!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Jo pardon za chybky, pisu ve spechu. A oprava, je to "po trech letech a jednom mesici" :-)!

    OdpovědětVymazat