úterý 25. srpna 2015

Kaficko

Vcera rano byla Diddus v centru, a byla tam sama, vsechny ostatni deti byly nemocne. Tak byla presila personalu, dve na jednu. :) Melo by to byt pro ne snazsi, ale bylo tomu naopak, Didduska u niceho moc pry nevydrzela, ona proste potrebuje ostatni deti, aby ji to bavilo. S dospelymi je nuda. ;) Zitra jde naposledy, tak snad tam bude jeji oblibenec Noah, na ktereho vola Logan. To rikaji ony, ale pro me to zni skoro stejne, alespon stylem, jakym Didda vyslovuje, takze treba ho nakonec vola spravne.:) Kdyz jsme odchazeli, plakala krokodyli slzy, nebot musela vyndat Totoce z kocarku a vysvlect mu ruzove satecky.
Odpoledne jsme byli doma, lilo jako z konve. Dokonce i usnula a prospala se dve hodinky. Tak to ja jsem si samozrejme taky schrupla. Vuthe odvezl s jeho brachou na barak jeste jednu matraci, abychom tam meli vsichni kde spat, az prijedou tata s Maruskou.
Dnes jsme nic nemeli, a tak jsme se rano vsichni tri valeli v posteli az do jedenacti. V poledne jsem zacala pripravovat obed a najednou slysim ticho nesmirne, tak se jdu podivat do obyvaku a vidim Diddus, jak spi na kanapi. Takhle v poledne, na hodinu a pul. Po probuzeni ani nechtela obedvat, tak odpoledne Vuthe udelal palacinky, by alespon neco pozrela. Obed ji bude predlozen k veceri. Je takova nejaka podezrele hodna, doufam, ze se ji nevraci ta nemoc.
Dnes zase prsi, ale o vikendu ma byt lepe. Tak doufam, ze to alespon na ten dalsi tyden vydrzi. Az navsteva odjede, at je klidne zase hnusne, my uz jsme zvykli. :D

Diddus desne zboznuje kafe, cerny, bez cukru. Vrha se na nej, jako kdyby to byla nejvybranejsi lahudka. Ja si micham kafe s cikorkou, a tak jsem si rekla, zkusim ji oblafnout a uvarila jsem ji do jejiho hrnicku Hello Kitty cikorku. A jak byla stastna! Hezky si v ni namacela ryzovy cokoladovy chlebicek, jako to delam ja a byla nadmiru spokojena. Jsem vyfotila nase tri hrnicky, s krasnym dekorativnim prostiranim home made artisanal by Diddus. Bych se mela stydet, kdyz vidim ty krasne interiery a dekorace na ostatnich blozich, jenze co ja budu aranzovat, pak prosvisti tornado Did a je po nadhere. :D






1 komentář:

  1. Jak oblafnout dítě? Taky jsem ráda, když se mi něco takového podaří a dítko pak něco sní nebo vypije.

    OdpovědětVymazat