úterý 22. září 2015

Le Havre

Vikend v Le Havru byl krasny. V nedeli jsme si krasne uzivali slunicka v lesovem parku a posleze na velmi turistickem, ale i tak nadhernem miste, ktere se jmenuje Etretat. Jsou to bile kridove skaly, ktere se vypinaji strme nad morem. Nejslavnejsi je "Jehla", ktera vycniva z more hned vedle brany, no radost pohledet. Vyslapli jsme si nahoru, pofotili, prosli se a i se natahli na vrcholcich na travu (dobre jsme udelali, ze jsme si deku vzali).
V pondeli jsme zasli na cerstvy dzus do Columbus café (uzivali jsme si vydobytky velkomesta, tady nic podobneho nemame, ac Cherbourg zas tak maly neni, spoustu veci aby tu clovek pohledal) a pak do naseho oblibeneho knihkupectvi, kam zajdeme pokazde, kdyz jsme v Havru (tentokrat uz po ctvrte). Pak jsme se najedli v thajskem bistru a vydali se na cestu zpat, vzali jsme to vsak pres Honfleur, pekne pristavni mestecko kousek pod Havrem. Tam mi volal N. a pekne jsme se pohadali. No aby ten vikend nebyl az zas tak dokonaly, ne? :D Nas..l me jak mraky, ale vikend mi tim rozhodne nezkazil, to zas ne. Vecer jsem si vyzvedla Diddinka, navrat probehl v poklidu. Je sice divocejsi, ale da se to.
Toz par fotek z vyletu, a pak taky my dva, a ja, jak se porad cpu. Se nedivim, ze mi narostlo takovyhle bricho!













8 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Roste, roste. Ale podarilo se mi to uspesne skryt az doted!;)

      Vymazat
  2. I ty tajnustkarko!!! A kdypak to bude??? Gratuluju :-) :-) :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji! :) V pulce brezna. Se nam zadarilo na prvni pokus jeste v Praze!!! :D

      Vymazat
    2. Chichi! Tak hlavne zdravicko vsem a drzim pesti at je vse OK! Trebas to bude 6.3 na Danovy narozky;-) Pusu vsem ( i od marudka Anicky)

      Vymazat
    3. 6.3. má narozky i naše Kája :-D

      Vymazat
    4. Takový hezký pražský suvenýr! A já si myslela, že je to vše jen obžerná metafora!!! Tak to já také gratuluji!!!

      Vymazat
    5. Dekujeme pekne!:) Ano ano, Suvenyr je to!;) No a na neci narozeniny to urcite musi byt, 12. je Tera, 13. jedna kamaradka z Cherbourgu, tak uvidime...

      Vymazat