čtvrtek 24. září 2015

Ponici, dve houby a hambac

V utery byla Didduska se skolkou na ponicich. Pry vse probehlo v pohode, nechala si nasadit helmu a i se svezt na ponikovi. Ona je zvykla na zviratka od babi a dedy ze statku, takze jsem z toho nemela strach, ze by se treba bala. Samozrejme na ponika jedine s Totocem. Pani reditelka, co tam s nimi jezdi, mi poslala fotku, co vyfotila mobilem. Priste tam muzu jet s nima a fotit. :)






Vcera nebyla skolka, a tak jsme se vydali opet do lesa. Nasli jsme cele DVE houby. :D Pote jsme zajeli na to same misto, jako minule na zmrzlinu, ale dali si vafli se slehackou a cokoladou, neb uz bylo na zmrzlinu zima.

Dnes jsme meli jit s kamaradkou Julie na kafe, kolem desate, neb jeji chlapecek, co chodi do skolky s Diddus, stava pozdeji. Ale vzbudil se brzy, a tak jsme vyrazili brzy na kavu a na trh. Zakoupila jsem Diddus nove zimni boty, je tam jeden stanek, co prodava vyhradne boty Kickers, ale jen stare kolekce. Pro dospele je ma za 30 az 50 euro (nove se pohybuji v rozmezi 90 az 160...) a detske za 10. Tak ma krasne botky na zimu, dobry kup. Pristi tyden budou mit novinky pro dospele, tak tam hodlame uz rano nabenouti. :)
Odpoledne jsme zajeli na nakup a ja pak mela hrozne chute na hamburger, ja, co normalne maso nemusim a do mekace chodim tak maximalne na kafe. No tehotenske chute, holt. Ach jo;) Tak jsme zasli a ja si dala takovej obri hamburger, a rikala si, se tim precpu a budu mit zas na chvili po chutich, a ono houby, slupla jsem ho jako malinu, byl vybornej! Ach jo...;)

Jinak pokracujeme se zachodovymi snahami, tak nejak to jde, ale nerekne si, musime porad ostrizit a v pravy okamzik ji tam odvest a posadit. Ale hlavni je, ze uz se nevzpouzi a klidne si na zachod sedne, i ve skolce ji davaji, tam se ji zatim ale nikdy nechtelo nic vyrobit. Ale aspon si sedne.

Zas par fotecek, co vyfotil Vuthe, ja se tak mam, po letech mam pekne fotky s Diddus, driv jsem fotila porad jen ja. Je tam taky jedna, jak breci, pac si chudak musela vzit bundu. Abyste si nemysleli, ze je porad jenom zlata. ;)





1 komentář: