čtvrtek 10. září 2015

Konec prazdnin

Dovolenka skoncila, deda s babi v utery rano odejeli a my uz v pondeli vecer, neb v utery rano se konal nastup do jesli.

 Uzili jsme si to pekne, sice nebylo kazdy den uplne posviceni, co se pocasi tyce, ale i tak jsme si uzili plaze, nejvice asi posledni den, co Diddus vlezla do 17ti stupnoveho more. Zacala se tam vrhat, no a tentokrate mela to stesti, ze tam mela s kym jit, me by do toho ledu nikdo nedostal ani heverem. ;) Take jsme si s Vuthem zajeli do Caen, mesta hodinu a ctvrt od nas, jen tak na odpoledne. Prosli jsme si botanickou zahradu, pak mesto, par obchodu a vecer si  zasli do japonske restaurace.
 V nedeli byli k nam pozvani Vutheho rodice na kachnu s knedlikem a se zelim (vse dovezeno z Cech, samozrejme, domaci kachynka ze zahradky byla vyborna!) a strudlicek a oni nas na oplatku pozvali na veceri k nim do restaurace. To uz jsme nikdo dezert nezvladli, tak jsme ho dostali zabaleny domu. Bylo to vse fajn, i pro nas, ikdyz jsme byli u sebe, to bylo jako dovolena.

Navrat do jesli probehl uplne v poklidu, Diddus ted chodi i na odpoledne, bala jsem se, ze ji to bude dlouhe, ale naopak, ona se tam vyslovene tesi. Dnes hlasili, ze ma noveho partaka, jmenuje se Leon. Hraji si spolu takovym zpusobem, ze je slysim az na ulici, kdyz jdu Diddus vyzvedavat. :D Takova dracata. No hlavne, ze tam chodi rada.











2 komentáře:

  1. Mám husinu, když si představím teplotu vody :-D. Jsem ráda, že jste si dovolenou užili ♥. Myslím na Vás...

    OdpovědětVymazat
  2. Je krasna a šikovná. Mě by do te vody nikdo nedostal, je fajn, že řádí:)

    OdpovědětVymazat