pondělí 30. listopadu 2015

Dnes je fakt den. Jak by rekli francouzi "Jour de merde" aneb den hovna. Melo by se asi prelozit den na hovno, ale to jaksi uz neni tak humorne. :)
Nejprve se ilustracne Diddus po.... takovym zpusobem, ze musela ihned do sprchy, ackoliv ji Vuthe minutku predtim posadil na zachod. Vuthe z toho mel depku, neb na ni pak zvysil hlas, takze si rika, ze ted bude traumatizovana a nebude chtit jit na velkou. Ja z toho mela depku, neb jsem si rikala, ze jsem s ni mela jit ja, neb vim, ze s nikym jinym jit na velkou nechce. I prede mnou si strka hlavu do tricka, protoze se stydi, ze kaka, je ji to proste divny.
Pokracovalo to tim, ze prisla faktura za minulou zimu za barak. 800 euro nedoplatek. Super. To tam bydlel N., samozrejme mu to muzu vesele oznamit a on mi jeste veseleji rekne, ze to je fakt blby, ale ze nema penize.To je fakt uzasny tohleto vyuctovani jednou za rok.
Odpoledne logopedka, to probehlo dobre. Tam jsem potkala tu zdravotni sestru, co jsme ji videli minule na schuzce s psychiatrickou. Uz zavolala sve zname pediatricce do Havru, vezme Diddus do pece. Tot alespon jedna dobra zprava, preci jen.
Jinak ale Diddus cely den krici, piska, a ona to umi, takovy ten krasny ton, co rve usi a praska bubinky. A to neni jen dnes, to je porad. Do toho neustale vyzaduje, abychom kreslili nebo vybarvovali. Porad. Dvestepadesattisickrat denne. Potrebovala bych prazdniny. Jen si proste trochu oddechnout... Mno, tot vse, nic hrozneho, nic dramatickeho, nic narocnejsiho nez jindy. Jen to proste na cloveka obcas tak padne...

3 komentáře:

  1. Peto! Hlavu vzhuru! Bude lip! A nekdy taky mozna hur...mas recht. Myslim na vas a drzim palce at je lip!!! Drz se. My si ted odbyvame sestou detskou nemoc, alespon jsme to se segrou tak vyhodnotily....teda Andulka si ji odbyva a ja s ni...ale uz je lip! Pusu posilam, at je hovnodni co nejmene :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Chápu..o prázdniny prosím už 18 let a kde nic, tu nic...

    OdpovědětVymazat