středa 4. listopadu 2015

V nedeli bylo stale jeste krasne. Vyrazili jsme tedy na vylet, nejprve do botanicke zahrady Vauville, ktera se nachazi na zapadni strane naseho poloostrova, tudiz u Atlantskeho oceanu. Takze pote jsme se samozrejme jeste vydali na plaz. Bylo tam docela dost lidi, uzivali si prvniho listopadoveho dne na slunicku. Didduska si hrabala v pisku, a pak si olizovala prsty a krasne ji to krupalo mezi zuby. Holt ona rada slane i sladke.
V pondeli logopedka a pote prochazka v pristavu. Doma si Diddus krasne hrala sama v pokoji, davala na talirky plastove pecivo a dokonce se koukala i na panenky. Brala je do ruky, dlouze se na ne divala, sahala jim na oci.. no je to uspech, ze ji zajima i neco jineho nez Totoc. Celkove i ostatni plysaci, vytahala je z kosiku a obcas si s nejakym pohraje.
V utery po prazdninach konecne skolka, Diddus sla rada. My jsme byli rano na druhem ultrazvuku, pan doktor vse premeril a pry je vse v naprostem poradku a jak ma. A potvrdil, ze je to holka. Odpoledne jsme byli po nakupech. Vecer se se mnou Diddus koukala na fotky, a tak jsem zkusmo ukazala na me, posleze na ni a na Vutheho a rekla mama, Didda a Vuthe a ona to po mne zopakovala a spravne ukazala prstem !!! To me dostalo. A tak pekne to vyslovila! Predtim nikdy nechtela... Dnes jsem ty fotky otevrela znovu a ona ukazala na me a rekla mama! A ja ji pak znovu ukazala Didda a Vuthe a ona to zopakovala. No kez by ji to vydrzelo, obcas se ji takhle neco povede, ale pak uz to nechce nebo neumi zopakovat. Ale tentokrat to tak pekne rekla a evidentne mela radost, neb videla, ze my mame radost. :)
Od vcerejska uz je zase osklivo, Vuthe sel s Diddus pro ovoce a zeleninu, a tak ja doplnuji blog. V nedeli jsme vyfotili spoustu krasnych fotek, to je hrozny, ja nevim, kterou sem dat driv! Dam jen ty od Vutheho a z ultrazvuku, ty moje az v dalsim prispevku, bych to to nezahltila.
Taky jsem si rikala, ze si budu muset dat alespon tydenni pauzu od internetu, nebo aspon od facebooku. Furt na neco koukam, odpovidam, otviram clanky... Coz o to, jenze ja tu mam takovych restu! A vim, ze kdyz necham internet internetem, tak to vsechno dodelam. Potrebuji vytridit papiry, skrin a dodelat album z minuleho roku. Nafotit veci, co chci dat k prodeji na internetu. Vyridit nejakou korespondenci, zasit par veci... A toto vse co nejdrive, Vanoce se blizi, tak se chci trochu pripravit. Ac to nejak extremne neprozivame, ale stejne, nejakou peknou vyzdobu bych rada vyrobila a take neco napekla. Jsem na sebe zvedava... :)















2 komentáře:

  1. To jsou tak krásné fotky a dojemné líčení. Hodně zdraví a štěstí Vám všem. Zuzka

    OdpovědětVymazat