pondělí 16. listopadu 2015

V sobotu rano jsme sly zkusit ten hudebni krouzk pro vetsi deti. No a muzu juchat, probehlo to uplne v poklidu. Lektorka mi po skonceni rekla, ze ji muzu zapsat. Huraaa!:)))
Pri navratu odtamtud si povsimnu na upoutavacich titulku o atentatech, doma zapnu internet a vidim tu hruzu.
Odpoledne v pet jsem vyzvedla N. a zavezla ho s Diddus k jeho mame. My jsme sli vecer do restaurace. Bylo plno, lide i po tom, co se stalo, nerusili sve vecerni programy.

V nedeli jsme se vydali na barak. Vuthe upevnil vanu a pripravil vse na poklad (ale k samotnemu pokladu dlazdicek nedoslo, neb jsme zapomneli koupit mrizky a v nedeli je vsude zavreno). Pak vyluxoval auto. Ja jsem uvarila obed, tridila veci, pripravila pro N. veci, co si ma vzit, az se bude stehovat, vytridila jsem stare leky. Nakoukla do krabice, co nam privezli tata s Maruskou a s nadsenim si vzala do bytu par nezbytnosti - vykrajovatka na cukrovi, siti po babicce, magneticke clovece nezlob se a dedovo super vykonne krouhatko na tuzky.
Doma jsme chvili odpocivali, ja pak uvarila polevku a Vuthe natiral casti domku pro Diddus. Radeji jsme ani nezapinali tv ani internet, moc dobre mi z toho v tom mem jinem stavu neni... Dnes uz to ale zacina byt lepsi, lide zacinaji byt vice pozitivni, atmosfera se uvolnuje.

Dnes je pondeli. Rano jsme zajeli do Pana Kutila pro mrizky a do obchodu s nabytkem pro dalsi knihovnicku, Vuthe se rozhodl zvetsit Didduscin domek o dve mistnosti! :D Uz nalepuje tapety a na netu objednal "podlahy" a vnejsi "zdivo". To bude vila! :)
N. a jeho mama meli privezt Diddus nejpozdeji ve 14 hodin, neb v 15 ma logopedii. Takze ve 14:15 volam, kde ze jsou. A pry uz vyjizdeji! Mno. Tak jsme si dali sraz rovnou pred logopedkou. Diddus samozrejme mimo, tak jsem to vysvetlila a zustala na seanci s ni. Mela uplne promocene kalhoty. Ale presto tak nejak spolupracovala. Po skonceni jsem chtela jit domu, hlavne, aby se prevlikla, ale tahla me smerem do mesta, chtela se projit. Tak jsme se prosly, zasly do obchodu pro vajicka a pak dom. Hned jsem ji svlikla a zjistila, ze ma i uplne promocene boty a ponozky. Tak nevim, co delali. Ale byla docela vesela, tak to je hlavni. Nemohla jsem se teda ani optat, jak to probihalo, nebyl cas. Pliny se mi vratily tri, z deviti ci desiti, co jsem jim dala, takze zachodu asi moc nedala, ani si na nej nechtela vecer sednout, ale ja ji presvedcila a podle me od zitra to zase pujde. Nevecerela, asi byla zas prejedena sladkosti... Usnusla hned. N. musel predat veci Vuthemu, pac ja byla s Diddus u te logopedky a nemohla bych to nest pak domu, hlavne autosedacku. A pry si spolu normalne popovidali. Tak dobry, podle me bude mit zanedlouho Vutheho radsi nez me, ackoliv ho samozrejme zpocatku k smrti nenavidel. :D Jo, a souhlasil s tim, ze pridam Diddus i moje prijmeni. Musi to totiz samozrejme take podepsat. Budou to mit holky pekne mezinarodni, ale alespon jedno budou mit spolecne. :)






3 komentáře:

  1. Ta poslední fotka je úžasná...

    OdpovědětVymazat
  2. I mě se moc líbí poslední fotečka. Věrka

    OdpovědětVymazat
  3. Dekuji!:) Ja ho vzdycky pozoruji, jak si sedi v tom svem koutku a neco natira (zde zrovna kryty k objektivu na stribrno, aby mu to ladilo:)), ze jsem to musela zvecnit.

    OdpovědětVymazat