neděle 29. listopadu 2015

Ze ctvrtka na patek Diddus po delsi dobe spatne spala. Dopoledne brecela pri prichodu do jesli, neb se tam konala oslava narozenin a deti nebyli v herne, jak je zvykem. Ale brzy se s touto situaci srovnala a uklidnila se. Odpoledne se ji zase nelibilo, ze place miminko a pry byla nalepena celou dobu na vychovatelky. Mame se na co tesit... Vecer probehl v pohode, uz zase ji normalne.
My jsme odpoledne zaskocili do supermarketu, neb v jednom tu tisknou pekne fotky. Tolik lidi tam bylo, a to nebyl ani vikend! Horor! Jesteze nas se nejake litani a shaneni netyka. Vecer jsme spolecne vyrobili testo na pernicky a divali se na romanticky film s Kevinem Costnerem Lahev v mori. Zas to spatne dopadlo, ale alespon to nebylo traumatizujici.

Z patku na sobotu spala pekne. Rano jsme ji odvedli na hudebni krouzek, probehlo to vyborne. :) Po obede jsme se vydali na barak peci pernicky. V byte totiz mame jen kombinovanou mikrovlnku, nejakou buchtu v tom upecu, ale cukrovi by slo asi tezko. :D Nikdy jsem cukrovi nepekla, takze ze zacatku to byl des, lepilo se mi to, trhalo... No nakonec jsem na to ale prisla. Jsou svetle, asi jsem dala malo kakaa, ale chutove vyborne. Diky, Gabi, za recept!:) Domu jsme jeli tak akorat, aby Diddus mela vcas veceri a melatonin pred spanim. V deset hodin se vzbudila, neb se vykakala do pliny. Prebalili jsme ji u ni v pokoji, ale tak ji to rozjuchalo, ze nechtela vubec spat. Chodila za nami pravidelne co pul hodiny asi do dvou nebo do tri... Presto jsme shledli Annu Kareninu, tu posledni s Keirou Nightly. Ja ji moc nemusim, ale film se mi libil moc. A zas to blbe dopadlo! :D Ale u Anny Kareniny to clovek aspon mohl cekat.

Dnes je nedele. Diddus byla cely den nervni, porad se ji neco nelibilo. Brecela, vztekala se, v aute bouchala hlavou do sedacky, a to takovym zpusobem, ze ma na tvari pod okem (na miste licni kosti) dve male modriny. Jsem zvedava, jak to bude zitra vypadat... Ja teda taky se nekde otru a mam modrinu, to bude mit po mne, ale stejne, sama si to takhle zpusobila, to jsou veci, se kterymi se clovek spatne srovnava. Ale co nadelam, ze. Velmi pravdepodobne to bylo vse z unavy. Ale ze by si zdrimla pres den, to ne. Vecer se v sedm hned hrnula do postele a s usmevem na tvari usnula. Jedina svetla chvilka byla v parku, to se i smala a radila. Byli jsme totiz na vyprave pro jehlici na adventni venec. A ja doma si rikam, ze to vypada jako tis, a byl to tis, tak jsme to vsechno vyhodili a mame prd. :D

Prvni foto a Diddusky nova manie - veskere leginy, i prosim pekne kamase, musi byt nalezite zastrceny v ponozkach! :D















2 komentáře:

  1. Jééé perníčky a Totoc na každé fotce :-*. Sluší Vám to všem!

    OdpovědětVymazat
  2. To se mi líbí! Didduščino nadšení pro čokoládu, prasátka a ponožky do půli lýtek! Genetická linie táhne na východ! ;-))

    OdpovědětVymazat