středa 19. srpna 2015

Ach jo den ;)

Vcera jsme s Diddus vyrazily na kole na hriste, bylo hezky, tak jsme zustaly docela dlouho. Pri prijezdu jsem se zdesila poctu deti (je to prazdninama, je jich tu hodne u prarodicu, to bylo videt, temer same babicky a dedecci). Kupodivu Diddus to ani nevadilo a sla s radosti dovnitr. Nejdriv si chtela za kazdou cenou hrat na projejzackach pro velke deti, samozrejme jsem ji nemohla vysvetlit, ze tam nahoru nemuze, ze ji tam ani nevyzdvihnu, natoz abych ji pak odnekud z vysin chytala. Tak chvilku hudrala, ale pak zacala behat z jednoho konce hriste na druhe, az se vybehala, dala si svacinu a sla na prolejzacky pro male. Vydrzela docela dlouho na klouzacce, klouzala se po ni vsemi moznymi i nemoznymi zpusoby. A pak dokonce vydyndala psim pohledem na jedne mamince bonbon. Po navratu to bylo vyzivne, litala po byte, rozhazovala veci a vydala takove jakoby "zvireci zvuky", neco hroznyho, cloveku by z toho kleplo. Po vykoupani se najedla a byla odkazana k sobe do pokoje. Sic nespala, ale ja to zalomila behem peti minut na kanapi. Po mem probuzeni jsme se zacali divat v tv na film, co jsme si vyhlidli. Ale nejak blbnul signal, tak jsme to nechali a pustili jsme si dvdcko s Ryanem Goslingem The Notebook. No krasa romanticka par excellence. Za pulkou filmu, zrovna v nejlepsim, se dvdcko zaseklo, a to bylo nove, rozbalene z celofanu. Za boha jsme to uz nezprovoznili, takze smula, utrum, nazdar, sbohem a satecek, kdy uvidime konec, buh vi.

A dnes! Rano sla Diddus co centra, pak se doma naobedvala a pokracovala ve svem cirkusovem vystoupeni "lev v kleci". A mamince dosla trpelivost, a milou Diddusku zavrela k ni do pokoje, at si rve tam, ze uz toho mame dosti. Po petiminutovem halekani se vratila jako vymenena. Hodna, ticha, hrala si a pomohla mi michat testo na kolac, aniz by se pri tom konala nejaka katastrofa. A takhle je to pokazde, kdyz se vrati od tatinka, dokud ji nevycinim a nepotrestam ji, je hrozne divoka a nezvladatelna.
Vuthemu uz bylo dnes rano lip, kdyz Diddus prisla, vyskocil z postele, udelal ji mliko a zacal mit nadobi :D
Odpoledne prselo, tak ze zustaneme doma. Jenze, televize stale nefunguje a dnes vecer je na Arte Ztraceno v prekladu. Pred lety jsem to videla, ale uz si to nepamatuju a moc rada bych to shledla znovu. Tak zacal Vuthe hledat zavadu. A ze je to v tv kabelu. A ze potrebujeme takovou koncovku. A jak lilo, tak ho prece nenecham jet na kole, toz beru vuz a vyrazim. A na parkovisti, zastavim na stopce, podivam se doprava, doleva, vyrazim a narazim to do cerneho auta prede mnou, ktere jsem proste nevidela. No, proste a kratce, zcela jednoduse, NEVIDELA. Trubka jsem. Ja to mam jen skrably, oni jen trochu protlacenej bok vepredu, jenze to nic nemeni na tom, ze budu rok platit malus k pojisteni. A tady je pojisteni palka, platim mesicne 45 euro, takze ted mi o nejakejch deset az dvacet mesicne na rok pribyde. Se na to... Mno, ale nikomu se nic nestalo a ty lidi byli moc mili. Tak aspon neco pozitivniho. :D
Tak to privezu domu, Vuthe to namontuje, a vite co? NEFUNGUJE TO! Me klepne! :D Jesteze jsem tam pri tom koupila i jeden saussison (takovy jako suchy uzky salam), si dame misto Ztraceno v prekladu a budeme si moct vypravet, jak asi tak mohl skoncit ten vcerejsi film... :)

A par fotek z vcerejsiho hriste







1 komentář: