pátek 21. srpna 2015

Marudek

Vcera jsem zapomnela napsat to nejhezci! Kolem pate jsem se natahla a Diddus mi prinesla sve decky, prikryla mi horni cast tela ruzovou a nohy hackovanou. A dala mu pusu. Zlaticko. A nechala me dokonce si schrupnout. Jako by vedela, ze to budu potrebovat, pac v noci se moc nevyspim. Pred patou prisla, horka jako kamna, tak jsem ji dala dolipran a sla si lehnout k ni. Zabrala v sedm, tak jsem se radovala, ze si jeste schrupnu a ono tudle, v pul osmy uz byla vzhuru! Bylo videt, ze neni ve sve kuzi, ranni ritual vyhazovani veci ze skrinek se nekonal. I presto jsme se rozhodli, ze pojedeme na barak. Ma byt nemocna tam nebo doma, to vyjde na stejno. Takhle aspon muze Vuthe nahore pracovat a ja jsem s ni dole. Cely den polehava a dvakrat spala. Kdyz usnula kolem pate, vyuzila jsem situace a sla se projit k mori. Je krasne. Uz zacinaji zrat ostruziny, je jich tu spousta. Tak jsem se tak pekne prochazela, premyslela si, par fotek udelala a rikala jsem si, ze to je sice pekny, to mooore, ale mne se stejne styska po ceske krajine, lesich, te vuni, houbach... Radsi bych se koupala na Slapech nez tady. :D Nevim, krajina muze byt sebekrasnejsi, ale holt koreny jsou koreny.
A po mem navratu doslo na stridani strazi, Vuthe se jel projet na kole. Az se vrati, bude varit opet musle, a ja chci zkusit domaci hranolky. Jednak tak se to tu tradicne ji (je to tedy puvodne recept belgicky) a druhak treba si Diddus hranolek da, cely den nic nepozrela.

Jak jsem tak lezela ty dve hodiny v noci vedle Diddus, premyslela jsem si a vzpominala, jak jsme se s Vuthem dali dohromady. Rada bych to tady jednou napsala, ale na to chci mit klid a cas. Bych nezapomnela na nejaky veledulezity detail. ;)

Vcera v noci jsem vyfotila Diddus jak spi (povsimnete si Totoce vedle ni peclive prikryteho deckou), jedna ze snidane,  jak spi s Totocem pres den, a par fotek z prochazky.












2 komentáře:

  1. Tak at je marudek brzy fit! Totoc je bajecnej kamos ;-) To jmeno je paradni! A "koreny" chapu! Ja at byla cestovne-pracovne kdekoli, vzdycky jsem se tesila k nam. Prochazku vonavym ceskym lesem nic nenahradi!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vid. A my se ani behem naseho pobytu v Cr v cervnu do lesa nedostali. Priste to musime napravit!

      Vymazat