středa 26. srpna 2015

Streda, pisemky treba

 Jsem nevedela, co za nadpis, no. Tak me napadlo tohle rceni jedne profesorky z gymplu, kam chodily tri moje drahe kamaradky. A jelikoz to byl gympl francouzsky, je to zcela na miste. Takovy osli mustek jak prase. Takovy tedy spis praseci most. Ale k veci!

Dnes rano byla Didds naposledy v centru, byla tam jen ona a jeji oblibeny Noah alias Logan. V pondeli maji schuzi s pedopsychiatrickou, ktere budou referovat, jak to probihalo, a ja ji pak s Diddus uvidim ve ctvrtek. Tak jsem zvedava na jejich zavery.
Rano bylo vtipne, v klidu si snidame, ja se jen tak mimochodem podivam, kolik je hodin, a zbyvalo asi deset minut na to se obleknout, obleknout Diddus, vycistit nam zuby, ucesat a vyrazit. Zvladli jsme to. A jelikoz prselo, auto bylo zaparkovano dal nez obvykle a cas byl na knop, nechala jsem Diddus v Vuthem a sla sama pro auto. To se ji samozrejme vubec nelibilo, pac nechapala, co se deje. Uz byla nachystana s Totocem a cekala, ze pujde jako vzdy se mnou. Ale zvladlo se to bez vetsi krize. Dokonce mi sli naproti, ruku v ruce, Did jak milius... ale jakmile je maminka pritomna, nikdo jiny ji nesmi vzit za ruku ani nosit. A to ma holt pak smulu, neb ja uz ji nosit odmitam.
Vcera a dnes byla klidna, naprosta pohoda. Uz se srovnala... Ted neuvidi tatu jeste dalsi dva vikendy, neb jsem ho pozadala, ze chci, aby Diddus byla s nami, kdyz tu budou deda s babi. Nemel nic proti. Za to jsem mu nabidla, jestli chce tento vikend, predtim, nez prijedou, protoze jinak ji neuvidi vlastne mesic. Neozval se... Je to hrozny, ale ja si rikam, tim lip, neb jak uz jsem psala, nez se srovna, je to zbesile. Zkusim o tom promluvit s tou psychiatrickou pristi tyden, mam z toho vzdy pocit, ze my se snazime, a pak po jednom vikendu je vse zmareno. Tohle musi byt narocny i s detma, co nejsou autisti. O to vic by se ale mozna mel tatinek trochu snazit. Jak ja ji pak vysvetlim, ze s nami proste jsou urcita pravidla a ze mimo jine tri zmrzliny si za odpoledne fakt neda... Pak kdyz se srovna, uz nic podobneho ani nevyzaduje, nepotrebuje to a je videt, ze je spokojena, kdyz se dny odvijeji alespon v urcitych vecech stejne. No jo no, co nadelam, zatim asi nic moc, bohuzel. Ale stve me to.

Moc posledni dobou neji, porad po ni dojidame... budu mit za chvili sto kilo. Musim to vse podstrkavat Vuthemu, ten jedenim hubne. :D  Zitra nam privezou deda s babi vysluzku, tak doufam, ze ceske parecky si da Did s chuti, jako kdyz jsme byli v Cechach, to porad jen jedla. To byla krasa!:)

Dnes nas Vuthe vyfotil, ja pozuji a Diddus se diva ukosem na youtube na rozbalovani kinder vajicek...:)




2 komentáře:

  1. Taky nemám ráda, když máme nastavená nějaká pravidla a někdo jiný z rodiny je nedodržuje, ale děti jsou chytré a rychle pochopí, že u maminky to nesmí a u babičky třeba jo. Sluší vám to:-)

    OdpovědětVymazat