středa 30. září 2015

Ve stredu jsou jesle zavrene, a tak jsme se vydali na vylet. Nejprve jsme se naobedvali v "pataterii", coz bych prelozila jako "bramborarna", kde delaji takove velke zapecene brambory s rozlisnymi ingrediencemi. Po dlouhe dobe jsme byli nekde na jidle i s Diddus a probehlo to v pohode. Pote jsme vyrazili na misto vyletu, bazinaty park kolem mesta Carentan (nedaleko plazi, kde se za druhe svetove valky vylodili Americane, napr. zname Utah a Omaha beach). Jezdi tam lod, ale dnes nejela, posledni tuto sezonu jede v patek, a to nemuzeme. Tak pristi rok. ;) Tak jsme se vydali pesmo a usli jsme toho docela dost. Diddus krasne slapala, ke konci chtela uz nest, ale kdyz jsem rekla ne, ani nepipla a pokracovala v chuzi. Krmila se ostruzinami (viz foto, kde ji "chybi jeden zub) a ja nasla krasny velky ctyrlist. Cestou zpatky jsme natrhali vyborna jablka.
Po navratu domu jsem zavolala N., chtela jsem mu oznamit, ze jsem tehotna, aby se to nedozvedel od nekoho jineho, uz to zacina byt dost videt, uz to neututlam...:D Byl rad, gratuloval nam. Usmirili jsme se po posledni hadce. Ja mu po porade s pravnickou nabidla, ze bychom mohli zajit k rodinnemu mediatorovi, kde bychom dohodou sepsali, jak to bude probihat s nim a vidanim Diddus. Souhlasil. Pravnicka mi to doporucila, ze je lepsi neco mit, nez odjedeme, aby to jednou nemohlo byt pouzito proti mne, ze jsem chtela zabranit vidani ditete s otcem (na to jsou pry soudci tady hodne citlivi).
Tak to mohu uzavrit tim, ze dneska byl pekny den. :)













A jeste foto naseho noveho "budoaru" :)


4 komentáře:

  1. Ať vám čtyřlístek nosí štěstí! Diduš nemá zub???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekujeme! Jeste k tomu mam na klicich to srdicko, co jsi nasla, kdyz jsme se videly naposledy, tak to mame pojistene: :)
      Zub ma, jen je skryty pod nanosem ostruziny! :D

      Vymazat
  2. Krasne fotky Peto! Vsecky, pisu za par poslednich prispevku zpetne, dostane se k precteni jednou za uhersky rok :-) A pokojiky mate moc pekne! Jak ten Diduscin, tak vas novy budoarek ;-) A Tobe to taky moooc slusi! A vubec, je fajn, ze se mate takhle krasne, ze se proste vsichni tri mate radi!!!
    To s tou pravnickou je moc dobry napad, i s tou smlouvou, protoze clovek nikdy nevi, jednomu hrabne (myslim tim N.) a co pak, ze? Zname to, ty ruzne silene kauzy ohledne deti. Tak drzim palce, at sepisovani probehne v pohode a klidku.
    A tehotenskym chutim dej pekne zelenou! Vsak kdy jindy si to ma clovek uzit? Jinac my tu mame ted krasne, sice v noci uz mraziky, ale pres den krasne slunecno! A vetrno. Uz jsem vytahla zimni koziskovy fusak do kocarku a oprasuji kombinezy na zimu...
    Toz preji vam jen sama pozitiva a socialni jistoty :-) !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekujeme Evic! :)
      To vis, chvili spolu vychazime dobre, a pak se zas zjevi nejake drama. Tak chci mit papir, at mam klid...
      Tady je taky slunicko a chladno. Joo, zlata doba fusaku. Diddus ma ted nejaky poblem s bundama, vsechny ji vadi a kdyz si musi nejakou vzit, breci. Musim se s ni asi vydat do obchodu, at si sama vybere nejakou ruzovku, jinak mi zmrzne! ;)
      Mejte se krasne, pozdravuj moc Dana a pusu Andulce!

      Vymazat