pátek 2. října 2015

Vcera byl nejakej blbej den. Vsichni jsme spatne spali a byli utahani. Tak ten den tak nejak ubehl, ze ani vlastne nevim jak a co jsme delali. Asi nic. :D Na dnesek jsme to vsak vsichni tri dospali a bylo hned lip! O pulnoci si to Diddus prikvacila do obyvaku, tak si s ni Vuthe sel lehnout k ni a vytuhl tam az do rannich hodin.  Rano bylo uzasne, se takhle vzbudim, a koukam, ze Diddus je po snidani, oblecena, dostanu pusu a jdou do jesli. :D
 Je nejaka nakrapla, ma rybu. Jestli to nebude tim, ze uz je chladno a ona odmita nosit vsechny bundy. Koupili jsme ji vesticku, nechce ji, kdyz se snazime ji neco navliknout, rve to ze sebe a breci. Asi se s ni vydam do obchodu, at si sama neco vybere. V jeslich vse v pohode, akorat pry uz ke konci odpoledne vzdy vyckava u dvirek, uz je ji to asi dlouhe.
Ani nemam zadnou fotku z tech dvou poslednich dni.
Zitra mame ficak, v deset jdeme poprve k logopedce, pak od jedenacti je hudbeni krouzek, kam bych s Diddus rada chodila, je to pro male deti a rodice chodi s nimi (ale to nevim, jestli stihnem, pac netusim, jak dlouhe to bude u te logopedky) a odpoledne jedeme na bazar obleceni (treba tam najdeme nejakou peknou ruzovou budnu s kytickama pro Diddinka:)) a pak jeste ke Caen pro takovou kolibko-postylku. Klasicka se nam sem nevejde, tahle je mensi, da se na noc pridelat k posteli s jednou sundanou stranou a pres den se da zavrit a popovezt na koleckach. Sice mame jeste casu dost, ale na tuhle jsme narazili na internetovem bazaru, a pak uz treba nebude. Nova je dost draha a stejne to slouzi tak 6 mesicu.
Toz tak, tolik dobrodruzstvi. ;)

Žádné komentáře:

Okomentovat