úterý 20. října 2015

Vcera dopoledne jsem se vydala na ourad a na maly nakup. Obcas zasnu, jak jsou lidi neprijemny, direktivni, zli. Chudaci urednice a prodavacky. Tady je to asi obracene nez v Cechach, urednice a prodavacky jsou mile a zakaznici hnusni. Ne vsichni samozrejme, ale vcera jsem videla tri sceny behem hodiny, asi bylo neco ve vzduchu.
Po obede byla Diddus u logopedky a pote jsme se vydali na barak vyprat (nejde nam pracka, ale pry to mozna neni prackou, neb to proste vyskakuje z pojistek, tak zatim jsme - tedy jsme - Vuthe zatim neprisel na to, v cem je zadrhel) a privezt dobroty z mrazaku. Z pulky kuratka od dedy a babi ze zahradky jsme meli dnes k obedu rizky, Diddus si pekne pochutnala (a vyfotili jsme je, zaciname fotit jidlo, aby si mohla pomoci fotek ukazat, co by chtela jist) a jeste mame obri kus peceny v troube.
Dnes byly jesle, vse v pohode, akorat v poledne Diddus nemohla prenest pres srdce, ze si nesmi rozervat doma plinu, ale ze ji jen stahneme, protoze je jeste dobra, ze si ji pak na odpoledne muze jeste vzit. Proste meneni zazitych ritualu ji obcas dobre nedela, ale je to hlavne u takovyhle drobnosti. Ale vycurala se do zachoda i ve skolce, tot uspech!
Odpoledne jsme byli u doktora, miminko se ma dobre, maminka taky, uz pribrala 6 kilo. A to jsem si rekla, ze nepriberu vic nez deset. Haha!

Par fotek z nedelni navstevy farmy, dam sem i jak place u kralicka, ale zahy se uz zase smeje. :)













Žádné komentáře:

Okomentovat