pondělí 26. října 2015

V patek vecer jsem odvezla Diddus s N. na barak, tam jsem vyprala jednu pracku a hura zpet do Cherbourgu. Vuthe me pozval do restaurace, chteli jsme vyzkouset jednu, co vsichni vychvaluji a my tam jeste nebyli. Bylo to dobre, ale dle toho, jak vsichni chvalili, jsme cekali lepsi. Holt ocekavani jsou vetsinou nanic, ze...;) V sobotu jsme jeli nakoupit do normalniho obchodu (uz jsou vsude Vanoce, lidi uz koukaji na hracky, taky koumame, co by Diddus asi tak udelalo radost, ona si bohuzel nerekne) a pak do bio samosky, pro pohanku, jahly, spaldovou mouku, cokoladu pro Diddus do mleka, hrach, sezam a take jsem vzala na vyzkouseni marmeladu, ktera neni slazena cukrem, ale dzusem z hroznu. Vecer jsme byli v kine na novem filmu Woody Allena "Irrational man". Shrnula bych to tak, ze to bylo zabavne. :) V nedeli jsme se vydali na bazar, koupili jsme Diddus pletene saty a elektricke akvarium, ktere sviti jako lampicka a ryby se v ni toci do kolecka. Jednou snad budeme mit opravdove, ja akvaria vzdycky milovala. Pak jsme jeste zvladli dve fotograficke vystavy.
Od soboty vecer do nedele byla Diddus u babicky Arielle. Privezla nam ji vecer v sedm, samozrejme v aute vytuhla a po probuzeni brecela a byla k neutiseni. Ona pry spatne spi, i na baraku i u ni, chodi pozde a budi se. Ale jinak pry byla moc hodna a i hezky jedla. Take se nas ptala, co ma koupit Diddus k Vanocum... tak abychom zhavili mozkove zavity, navic ma pak jeste brzy nato narozeniny.
Chvili jsem Diddus utesovala, ale pak si rikam, zkusim ji dat pyzamo, treba pujde hned spat. A bingo, sama si chtela vzit pyzamo a pak pelasila rovnou do postele. Usnula hned a vzbudila se az rano v pul osmy, a vse v pohode. Ted je dokonce sama v pokoji, posloucha pisnicky a promenuje se ve svych novych satech, ktere si samozrejme hned musela vzit.
Fotili jsme jen na takovy stary fotak na film, co zkousime, takze fotky z vikendu nejsou. Tak prihodim jeste ze ctvrtka vykoupanou Diddusku a me, jak chladim z okna quiche, na ktery se Did vrha, kdyz je jeste horky.





Žádné komentáře:

Okomentovat