sobota 26. prosince 2015

Spala krasne, do ctvrt na osm a pak jeste hodinu s nami v posteli. Pote vstala a zacala si rozbalovat druhou polovinu darku. Moc se mi libilo, jak si sama urcila, kolik darku chce rozbalit, aby to jeste pojmula. Vzdy si s kazdym pekne pohrala, nez otevrela dalsi. Zadne nedockave trhani papiru, pekne si to vychutnala. :)
Na Stedry den bylo osklivo, hodne prselo a foukal vitr. Tak jsme byli doma a odpocivali. Didduska si dokonce se mnou lehla a nechala se viskat ve vlasech, moc casto takhle v klidu nevydrzi. Poustela si take pisnicky a tancovala ci chodila dokola.
Prisla mi smska od N. mamy, jestli si muze vyzvedout 25. Diddus, aby si mohla rozbalit darky a ze mi ji vecer zase priveze. N. se vubec neozval.
A vecer se konal druhy Stedry vecir, dole v restauraci, s Vutheho rodici a vsemi tremi bratry, prijel i ten nejmladsi, Rattha. Diddus byla v pohode, dostala sve oblibene nudle a jako dezert kinder vajicka, tak byla spokojena. Od strycka VuTheary plysove prasatko Pepinu, ktere skace a mluvi a od Vutheho rodicu obalku, at ji neco vybereme. Tak to schovame az na narozeniny, ktere bude mit v lednu, neb ted uz tech darku mela dosti. Po devate se zacala schovavat pod stul, uz byla unavena. Tak jsme ji vzali nahoru, hned usnula. Sli jsme jeste na necelou hodinku dolu, dopit treti lahev nealkoholickeho sampanskeho a snist dezert. V jedenact jsme i my byli v posteli. I druhy Stedry den se vydaril. :)



















1 komentář:

  1. Malá je krásná, roztomilá a moc šikovná. A úžasně oblečená. To prasátko Peppina by se líbilo i Jeníčkovi. Líbí se mi, jak si s dárkama hraje..to přikrývání peřinkama je božííí.

    OdpovědětVymazat