úterý 15. prosince 2015

Toz tedy ten melatonin, co v sobotu rano vypila, zabral takovym nehoraznym zpusobem, ze usnula odpoledne na celou pul hodinu! :D Odpoledne jsme se vydali na nakup do biosamosky pro ingredience na nepecene kulicky. V tomhle stavu se mi nechce jet na barak pect, jsem na to moc unavena. Pak jsem vysadila Vutheho u skateparku a jela s Diddus domu. Nataceji nejake video, tak tam nemohl chybet. Jeste se me ptal, jestli muze jit, neb to bylo na dve tri hodiny, a nechtel me nechavat samotnou s Diddus v tomhle polokomatovem rozpolozeni, ale ja jsem nasla jeste nejake zasoby energie a navic jsem tusila, ze v noci se tentokrat vyspime. A taky ze jo. Nedali jsme melatonin, Diddus usnula pozdeji, ale zato spala az do pul sedme bez jedineho probuzeni! Jaka to slast!:)

V nedeli jsme se vydali do onoho lesa, kam jsme se minule nedostali. Prosli jsme se a vecer jsme vyrabeli kulicky. Jsou vyborne. V noci opet spala dobre, prisla jen dvakrat, o pul jedenacte a v pul pate.

V pondeli jsme sli rano prochazkou pro zeleninu, Diddus krasne slapala s obema za ruce. Driv nechtela, vzdy jen se mnou, s Vuthem jen, kdyz jsem tam nebyla ja. A ted jde s obema. :) Odpoledne sel Vuthe do autoskoly a my k logopedce, videla jsem, ze se krouti, tak jsem ji tam vzala na zachod a vycurala se, poprve nekde jinde nez doma nebo v jeslich. Vyzvedl ji Vuthe, ja jsem sla jeste dokoupit susene svestky a datle na dalsi druhy kulicek. :) Potkala jsem znamou z fotokurzu. Je to takova mila usmevava bytost, dobrota z ni cisi. Pred rokem a neco ji zemrel manzel, zustala sama se tremi detmi. Pritom vzdy rozdava tolik pozitivni energie, mam k tomu velky respekt.
Vecer jsem mela ruce leve, rozbila jsem misku, ktera se roztristila tak, ze jsme museli omyt vse v kuchyni a vyhodit slaninu, kterou jsem zrovna prazila na panvi, a pak jsem shodila pernicky, ktere se rozplacly neuschnutou polevou na linu. :D Zkousela jsem primet Diddus ke zdobeni, ale nechtela, chtela je jenom jist. Tak to budu muset cely voddrit sama!;)
V noci toho zase moc nenaspala, prisla petkrat. Ale dobry, jak mame naspano dve noci, hned se to da lip zvladnout.

Dnes je utery, jesle, takze jsem vyuzila volneho odpoledne a nazdobila pernicky.



2 komentáře:

  1. Úplně cítím, jak si to psaní blogu užíváš :-). Je to fajn, viď? Všechny vás zdravím!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to super!:) Tak me to jakoby uklidnuje. Vzdy si vecer napisu do bloku, co bylo, abych na to pak nezapomnela...;) Taky si alespon takhle poznamenam, jak to jde s Diddus, takze kdyz budu potrebovat neco dohledat, zde je vse! Rodina a kamaradi v Cechach uz se nemusi ptat, co noveho, vzdy jen muzeme navazat v konverzaci a muzu se ptat ja!:) Take me to nuti tridit hned fotky, velke plus. No a v neposledni rade, kdyz je cloveku ouvej, vypise se a trochu se mu ulevi. Je to lepsi, nez to drzet v sobe... Takze proste sama pozitiva!:)

      Vymazat