středa 9. prosince 2015

V nedeli odpoledne jsme se sli jeste projit do lesa. Vuthe bydlel s rodinou hned vedle nej, kdyz jeste pronajimali dum, ukazoval nam, kde si staveli s bratry chyse a kde chodil do skolky. Didduska byla spokojena, krasne slapala. Pak jsme se jeste staveli na hristi.

V pondeli poklidny den, logopedka chvalila Diddus, jak pekne opakuje slova. I doma je tomu tak, sama si vezme knizku a rika, co umi. U zviratek pokrocila, uz umi pes, kocka, kralik, slepice, kuratko, kohout, jehne, koza a kun a pro prase a kravu jen zvuk, jaky delaji. Vse ve francouzstine. Take umi slunicko a stromecek. Krteckovi stale rika ktk a zajicovi z krtka cesky zajic. :)
Sli jsme se pak jeste projit na plaz, ale hrozne foukalo, takze to byla rychlovka.

V utery bylo ve skolce predstaveni a odpoledne byli na ponicich. Vse pry probehlo dobre, ikdyz byli v manezi, neb prselo, byla spokojena.
Dorazil nam vanocni balicek od tety-pratety, my se mame! Dekujeme!:)

Jinak Didduska nespi, zacina to na me dolehat. Boli me hlava z nevyspani a take z jejiho pisteni a kriceni. Zacinam na ni zretelne zvysovat hlas, kdyz takhle pisti, protoze to se vazne neda. Vypada, ze to chape, ale pak na to zase zapomene a zacne nanovo. To bude opet ta slavna stimulace, ktera me asi jednou dovede do naruce doktora Chocholouska. :D Kdyby clovek byl aspon vyspanej, ale tohle uz je na me trochu moc... Dnes rano jsme si rikali, ze si nebudeme moct pronajmout jakykoliv byt v Le Havru. Ona beha, dupe, krici, to by se chudaci sousedi zblaznili (staci, ze se z toho za chvili zblaznime my :D). Bude to muset byt nejmene prizemi, nejlepe dum. Navic zacinam pochybovat, ze bude moct sdilet pokoj se svoji sestrickou, kdyz se budi padesatkrat za noc a do toho si prozpevuje, nez tedy uzna, ze uz je jakoze den (v pet nebo sest) a zacne hykat a kricet.











2 komentáře:

  1. Moc vám to sluší, jste krásná rodinka. my taky před 3 lety sháněli byt - aby vlevo a vpravo nikdo nebyl. A pod námi naštěstí soused buď byl v práci nebo jezdil na chatu. Zjišťovala jsem to dopředu. Ale neboj, bude líp. Nejhorší do bylo do 5-6 LET VĚKU. Kolik je jí?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V lednu ji budou ctyri. Tak to me uklidnuje, ze se to zlepsi... Diky!:) Doufam, ze i s tim spanim bude lip.

      Vymazat